Libnet.ro
UNICEF

22:15

Emi Pian s-a dus la Dumnezeu! S-a pus lumea in genunchi

Hotnews Hotnews,
 Emi Pian s-a dus la Dumnezeu! S-a pus lumea in genunchi

E om Emi Pian. Emi Pian e om mare pentru Clanul Duduienilor, dar mai ales pentru romanul de toata mana. E un model printre modele. Pentru ca Politia, Procurorii, Nimeni nu i-a clintit afacerile. Pentru ca Emi Pian a reusit in viata lui. Pentru ca si-a gasit drumul si l-a urmat. Pentru ca nimeni si nici un an de puscarie nu l-a clintit din tinta lui. Si a murit mare si tare. Si de aceea, modelul lui Pian va fi urmat in familie, in clan. Aici e povestea anturajului. Restul, povestea ticalosirii, bineinteles, e semnatura lui Pian. continuă pe Hotnews

Primele imagini cu principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian. Tanarul, dus la audieri la Politia Capitalei: Ma bucur ca am scapat cu viata. Sunt nevinovat (VIDEO)

Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a iesit, vineri dimineata, din spital pentru a fi audiat la Serviciul Omoruri. Este vorba despre un barbat in varsta de 27 de ani, din clanul Rinu,.

Primele imagini cu cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata

Principalul suspect in cazul crimei liderului Duduienilor a fost dus la audieri. Antena 3 va ofera imagini in exclusivitate cu acesta.

Ce se intampla cu inmormantarea lui Emi Pian. Rudele au pus o conditie exceptionala

Inmormantarea lui Emi Pian, programata pentru duminica, 9 august, ar putea fi amanata. Se pare ca unchiul lui Emi Pian a cerut autoritatilor sa-l lase pe tatal interlopului, aflat in prezent in inchisoare, sa participe la inmormantarea fiului sau. Daca nu i se respecta doleanta, sunt sanse mari ca inhumarea sa fie amanata. Ce se .

Fratele lui Emi Pian cutremura lumea interlopa. Au vrut sa-l omoare: este taiat pe gat. De unde a pornit totul

Fratele lui Florin Mototolea, supranumit si Emi Pian, a facut dezvaluiri cutremuratoare in timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum. Acesta a marturisit ca, in urma cu trei ani, cei care i-au ucis fratele au vrut sa faca acelasi lucru si cu el. Ce spune fratele lui Emi Pian Fratele .

S-a intamplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toti cei prezenti

Ieri a fost o zi grea pentru familia, apropiatii si prietenii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. A fost prima zi de priveghi, iar curtea casei din Rahova a fost plina de lume. A fost o zi grea si pentru politie, avand in vedere escaladarea tensiunilor, dupa evenimentele dramatice ce au dus la decesul lui .

Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor. Ce a scris seful, prieten cu Emi Pian si Duduienii

In plina criza intre interlopi, Clanul Corduneanu vine cu un mesaj pacifist, cu care de fapt nimeni care ii cunoaste pe membrii sai nu este obisnuit sa-l auda. Moartea lui Emi Pian a zguduit lumea interlopa si cu totii se asteapta acum la o razbunare crunta asupra clanului Rinu. Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor .

Mama lui Emi Pian, in lacrimi la cimitir. Interlopul, condus azi pe ultimul drum

La ceremonia de cimitir a lui Emi Pian a ajuns si mama acestuia, vizibil indurerata. Florin Mototolea, cunoscut ca si Emi Pian, era lider al clanului Duduianu din Bucuresti, unul dintre cele mai cunoscute si influente grupari din lumea interlopa din Romania.

Autopsia lui Emi Pian scoate la iveala un detaliu socant. Ce l-a ucis de fapt pe celebrul interlop!

Interlopul Florin Mototolea zis Emi Pian nu ar fi murit din cauza sectionarii arterei femurale, ci in urma unui infarct. Totul a pornit de la agresiunea pe care ar fi savarsit-o suspectul Gheorghe Richard Emilian, care se afla in Arestul Politiei Capitalei si va fi dus la mandat pentru arestare.

Urmeaza macelul! Ce se intampla cu Duduienii, dupa moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevarat razboi in lumea interlopa, atfel ca dupa priveghi a avut loc chemarea la razbunare: Sange pentru sange! Nici copiilor lor sa nu scape!. Si uite asa urmarile asasinarii liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala intr-un teatru de razboi. Mai multe detalii, in continuare. Clanul Duduianu vrea .

Fratele lui Emi Pian, anunt neasteptat pentru rude si apropiati! A surprins pe toata lumea

Fratele lui Emi Pian, interlopul ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivala, a transmis un mesaj, joi, prin care ii roaga pe apropiati sa vina la priveghi in grupuri mici, data fiind situatia cu pandemia de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )