Libnet.ro
UNICEF

22:00

Se inmultesc vocile care cer desfiintarea Institutului Revolutiei Romane. Mihail Neamtu (PMP): Iliescu judecat pentru sangele varsat

B1 B1,
Se inmultesc vocile care cer desfiintarea Institutului Revolutiei Romane. Mihail Neamtu (PMP): Iliescu judecat pentru sangele varsat

Dupa ce Grupul pentru Dialog Social a cerut desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, tot mai multe voci se alatura apelului. Mihail Neamtu, politician PMP, a anuntat si el public ca doreste ca institutia. continuă pe B1

GDS cere desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, condus de Iliescu si Gelu Voican, ambii anchetati de crime impotriva umanitatii: Existenta lui reprezinta o sfidare perpetua la adresa memoriei noastre

Grupul pentru Dialog Social a cerut, sambata, 21 decembrie, desfiintarea autointitulatului Institut al Revolutiei Romane, institutie-fantoma, a carei existenta reprezinta o sfidare perpetua la.

Grupul pentru Dialog Social cere desfiintarea imediata a Institutului Revolutiei Romane

Grupul pentru Dialog Social GDS) solicita desfiintarea imediata a Institutului Revolutiei Romane, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, pe care o numeste institutie-fantoma care este condusa de personaje suspectate de crime impotriva umanitatii,.

Comunitatea Va vedem din Sibiu sustine cererea Grupului pentru Dialog Social de desfiintare a Institutului Revolutiei Romane

Comunitatea Va vedem din Sibiu a anuntat, sambata seara, ca sustine cererea Grupului pentru Dialog Social de desfiintare a Institutului Revolutiei Romane, fondat si condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu. Acest institut e o abominatie si a contribuit din plin la mistificarea Revolutiei, au transmis reprezentantii comunitatii.

Bogdan Licu, despre Rezolutia din Parlamentul European: Cer iertare victimelor Revolutiei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, si-a cerut scuze victimelor Revolutiei Romane din 1989 si intregii societati romanesti si a asigurat ca va face tot ce tine de el pentru aflarea adevarului si condamnarea celor responsabili. Declaratia acestuia vine dupa ce Parlamentul European a adoptat, astazi, Rezolutia privind Revolutia Romana din Decembrie 1989, care cere statului roman elucidarea evenimentelor din 1989.

Institutul Revolutiei Romane face party cu concerte pentru comemorarea Revolutiei. Societatea civila: O chermeza de 100.000 de euro

Institutul Revolutiei Romane, institutie condusa de Gelu Voican Voiculescu, pus sub acuare pentru crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei din 1989, organizeaza un party in Piata George Enescu pentru a celebra 30 de ani de libertate. Societatea Civila invita oamenii la un mars memorial, urmand ca numele tuturor victimelor sa fie citite in Piata Revolutiei.

LUDOVIC ORBAN: and Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti, considerand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor martiri ai Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora.

Vunk se retrage de la party-ul organizat de Institutul Revolutiei Romane in urma criticilor dure: motivatia trupei

Trupa Vunk a anuntat ca se retrage din concertele anuntate pentru data de 22 decembrie de catre Institutul Revolutiei Romane, care marcheaza 30 de ani de la Revolutie.

Cronologia Revolutiei Romane din 1989. Filmul evenimentelor, pe zile. Ce s-a intamplat de pe 14 decembrie pana pe 25

In 2019 se implinesc 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Sirul evenimentelor a debutat inca de pe 14 decembrie, iar revolta romanilor care a inceput in Timisoara a reusit sa cuprinda intreaga tara. Regimul comunist al lui Nicolae Ceausescu a picat, insa in noaptea de 17 spre 18 decembrie, dictatorul a ordonat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )