Libnet.ro
UNICEF

12:45

LUDOVIC ORBAN: and Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: and Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului: Avem responsabilitatea sa se faca dreptate Avem datoria sa nu permitem niciunei puteri politice sa mai actioneze impotriva cetatenilor

Romania de astazi, atasata valorilor democratiei, este un bun castigat cu suferinta si jertfa eroilor si martirilor, a spus seful guvernului, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania, 21 decembrie, si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii, 22 decembrie. Orban a subliniat ca avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate, iar societatea romaneasca sa cunoasca adevarul, pentru ca sunt raspunsuri prea mult timp asteptate de romani.

Ludovic Orban, mesaj pentru judecatori, la 30 de ani de la Revolutie: Oamenii sa stie adevarul

Romania de astazi, atasata valorilor democratiei, este un bun castigat cu suferinta si jertfa eroilor si martirilor, a transmis premierul Ludovic Orban a transmis intr-un mesaj cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania, 21 decembrie, si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii, 22 decembrie.

Ludovic Orban, omagiu pentru eroii Revolutiei. Premierul a depus o coroana de flori in memoria victimelor din decembrie `89: Ne-ati scapat de ciuma rosie (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a depus si el o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, sambata, la slujba de pomenire a eroilor martiri cazuti in timpul Revolutiei din decembrie.

Premierul, baie de multime in Piata Universitatii. Ludovic Orban a depus o coroana de flori in cinstea eroilor Revolutiei

Premierul Romaniei a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Ludovic Orban a fost primit frumos de revolutionari si a stat de vorba cu acestia.

Ludovic Orban, despre anticipate: Este un mecanism destul de complicat prevazut de Constitutie. Avem nevoie de o minima garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNl nu se va angaja in organizarea de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes. Afirmatia prim-ministrului vine dup.

Ludovic Orban, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii: Avem incredere in presedintele nostru, ca de aia l-am sustinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii decisa de deputati, ca are incredere in presedintele Klaus Iohannis ca va lua o decizie buna, adaugand ca PNL a atras deja atentia ca PSD a adus Romania pe marginea prapastiei prin masurile luate in timpul guvernarii.

Presedintele Romaniei crede ca sunt 50% sanse sa avem alegeri generale anticipate. Klaus Iohannis: Tot Ludovic Orban va fi premier si dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca sunt 50% sanse ca scenariul alegerilor anticipate sa fie pus in practica, precizand ca tot Ludovic Orban va.

Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

In contextul in care s-au sesizat tot mai multe minusuri in legatura cu banii de la buget in ultimele luni, Ludovic Orban a adus in discutie problema evazionistilor fiscali din Romania. in opinia premierului, tara noastra se confrunta de ceva timp cu un val important de evaziune fiscala si totul pleaca de la TVA sau, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )