Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inna si Alex Velea, mai tari decat Lady Gaga la Media Music Awards!

ADPM ADPM,
Inna si Alex Velea, mai tari decat Lady Gaga la Media Music Awards!

Inna si Alex Velea se vor putea lauda in curand ca au parte de un show mai elaborat decat cel al celebrei Lady Gaga. Cele doua vedete se numara printre artistii care vor evolua pe scena Media Music Awards, cea mai importanta ceremonie de premii muzicale din Romania, eveniment ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu. Continue reading . continuă pe ADPM

Lady Gaga si Madonna risca interdictia de a mai intra in Rusia. Sunt acuzate ca au incalcat legislatia

Lady Gaga si Madonna ar putea fi chemate in fata justitiei din Rusia. Cele doua vedete sunt acuzate ca au incalcat conditiile vizelor pe care le-au primit cand au avut concerte in Rusia. Mai exact, ele au.

Batalia divelor! Lady Gaga, ARTPOP vs. Katy Perry, Prism Cine va invinge?

Un lucru este clar! Anul 2013 reprezinta anul comeback-ului divelor din industria muzicala! Lady Gaga si Katy Perry si-au confirmat deja lansarea albumelor, iar speculatii vin si din partea lui Britney Spears si Beyonce. Insa acum ne vom axa pe Gaga si Katy. Albumele celor doua cantarete sunt asteptate cu sufletul la gura de cele .

VIDEO Lady Gaga si Madonna, penalizate in Rusia pentru sustinerea homosexualilor

Doua dintre cele mai excentrice cantarete din lume, Lady Gaga si Madonna, vor avea parte de santiuni pe teritoriul Rusiei, dupa ce autoritatile au stabilit ca vizele nu au fost respectate pe durata concertelor pe care le-au sustinut anul trecut, potrivit abcnews. go. com.

O piesa noua a lui Lady Gaga a scapat pe internet!

Surpriza-surpriza pentru monstruletii artistei! O piesa intitulata Aura a fost postata din greseala pe internet. Piesa, pe care unii fani o numesc Burqa, este in varianta demo nefinalizata si nu stie exact daca va face parte de pe albumul ARTPOP. Piesa are un sound cu totul diferit fata de precedentele piese ale lui Gaga, insa .

Madonna si Lady Gaga, acuzate ca au obtinut incorect vize pentru Rusia

Madonna si Lady Gaga au starnit furia rusilor. Cele 2 dive ale muzicii pop au devenit persona non grata, dupa ce s-a descoperit ca au vizitat Rusia cu ajutorul unor vize eliberate incorect. Asa ca procuratura.

Galileo Galilei era mult mai inteligent decat s-a crezut. Optica telescopului sau era cu mult inaintea vremii

Galileo Galilei este un nume mare in astronomiei, mai ales pentru ca a dovedit ca teoria lui Copernic este indreptatita. Cercetatorii s-au apucat sa-i cerceteze instrumentul de scrutare a spatiului si au descoperit ca italianul era mult mai inteligent decat s-a presupus.

ul telefoanelor mobile: Vertu editie limitata, mai scump decat un Duster!.

Vertu Ti este ultima editie limitata lansata pentru producatorul britanic de telefoane de lux Vertu. Smartphone-ul este inspirat de modelul sportiv F12 Berlinetta, potrivit siteului oficial al companiei. Asocierea intre cei doi producatori de lux aduce cu sine si un pret pe masura pentru smartphone-ul britanic. Daca un F12 Berlinetta re un pret de pornire de 274. 000 euro, Vertu Ti costa circa 12. 350 euro, ceea ce inseamna ca este mai scump decat majoritatea modelelor .

Cum se mentine in forma liderul de la Kremlin. Doctorul lui Putin: E mult mai tanar decat varsta pe care o are

Activitatea sportiva si preferinta pentru miscarea in aer liber ale presedintelui rus Vladimir Putin il fac sa para mult mai tanar decat varsta pe care o are, a spus doctorul personal al sefului de la Kremlin, intr-un interviu publicat luni.

Chiriile din sudul Capitalei, cu 70% mai mici decat cele din nord. Care sunt cele mai ieftine cartiere

Diferentele mari de preturi pentru inchirierea apartamentelor dintre sudul si nordul Bucurestiului se pastreaza in continuare foarte mari, chiriasii care opteaza pentru cartiere ca Baneasa sau Floreasca platind cu pana la 70% mai mult decat cei din Berceni sau Giurgiu, potrivit unui studiu imobiliar.

Sarkozy, mai important decat Hollande in topul celor mai importanti 50 de francezi.

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online, potrivit Mediafax. Potrivit publicatiei, fostul presedinte francez este plebiscitat pe locul 3 al acestui clasament de catre categoria de varsta de peste 65 de ani, considerata un adevarat .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )