Libnet.ro
UNICEF

19:15

O piesa noua a lui Lady Gaga a scapat pe internet!

Devorator Monden Devorator Monden,
O piesa noua a lui Lady Gaga a scapat pe internet!

Surpriza-surpriza pentru monstruletii artistei! O piesa intitulata Aura a fost postata din greseala pe internet. Piesa, pe care unii fani o numesc Burqa, este in varianta demo nefinalizata si nu stie exact daca va face parte de pe albumul ARTPOP. Piesa are un sound cu totul diferit fata de precedentele piese ale lui Gaga, insa . continuă pe Devorator Monden

Batalia divelor! Lady Gaga, ARTPOP vs. Katy Perry, Prism Cine va invinge?

Un lucru este clar! Anul 2013 reprezinta anul comeback-ului divelor din industria muzicala! Lady Gaga si Katy Perry si-au confirmat deja lansarea albumelor, iar speculatii vin si din partea lui Britney Spears si Beyonce. Insa acum ne vom axa pe Gaga si Katy. Albumele celor doua cantarete sunt asteptate cu sufletul la gura de cele .

Inna si Alex Velea, mai tari decat Lady Gaga la Media Music Awards!

Inna si Alex Velea se vor putea lauda in curand ca au parte de un show mai elaborat decat cel al celebrei Lady Gaga. Cele doua vedete se numara printre artistii care vor evolua pe scena Media Music Awards, cea mai importanta ceremonie de premii muzicale din Romania, eveniment ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu. Continue reading .

Madonna si Lady Gaga, acuzate ca au obtinut incorect vize pentru Rusia

Madonna si Lady Gaga au starnit furia rusilor. Cele 2 dive ale muzicii pop au devenit persona non grata, dupa ce s-a descoperit ca au vizitat Rusia cu ajutorul unor vize eliberate incorect. Asa ca procuratura.

VIDEO Lady Gaga si Madonna, penalizate in Rusia pentru sustinerea homosexualilor

Doua dintre cele mai excentrice cantarete din lume, Lady Gaga si Madonna, vor avea parte de santiuni pe teritoriul Rusiei, dupa ce autoritatile au stabilit ca vizele nu au fost respectate pe durata concertelor pe care le-au sustinut anul trecut, potrivit abcnews. go. com.

Lady Gaga si Madonna risca interdictia de a mai intra in Rusia. Sunt acuzate ca au incalcat legislatia

Lady Gaga si Madonna ar putea fi chemate in fata justitiei din Rusia. Cele doua vedete sunt acuzate ca au incalcat conditiile vizelor pe care le-au primit cand au avut concerte in Rusia. Mai exact, ele au.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )