Libnet.ro
UNICEF

06:30

E insarcinata cu gemeni! Cantareata din Romania a facut anuntul in urma cu cateva momente

Playtech Playtech,
E insarcinata cu gemeni! Cantareata din Romania a facut anuntul in urma cu cateva momente

O cantareata din Romania a facut anuntul in urma cu doar cateva momente: este insarcinata cu gemeni. La doar cinci luni de la venirea pe lume a fetitei sale, artista va deveni mama, din nou, in curand. Cantareata insarcinata cu gemeni Interpreta de muzica populara Letitia Moisescu a anuntat, in urma cu putin timp, ca . continuă pe Playtech

Mirel Radoi, decizie clara dupa Irlanda de Nord Romania. A facut anuntul mult asteptat

Romania a remizat la Belfast, scor 1-1, contra Irlandei de Nord, in ultima etapa din Liga Natiunilor. Rezultat care ii ajuta pe tricolori sa urce in urna a doua valorica pentru tragerea la sorti a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial. La finalul partidei, ultima din 2020 pentru echipa nationala, Mirel Radoi a anuntat ca .

Ianis Hagi, urmarit de scotieni in meciul Romaniei U21. Ce au observat jurnalistii britanici: au facut anuntul

Ianis Hagi a fost integralist in Romania U21 Danemarca U21 1-1, partida care a asigurat prezenta tricolorilor mici la Euro 2021. Iar jurnalistii din Scotia au fost cu ochii pe tot ceea ce a facut starul lui Glasgow Rangers la Ploiesti. Au fost uimiti de modul in care au pregatit Mutu si Ianis loviturile .

Oana Zavoranu, indurerata. A facut anuntul chiar ieri dimineata

Oana Zavoranu i-a intristat serios pe fani. Celebra actrita a facut anuntul chiar in cursul zilei de ieri dimineata. Ce a dezvaluit aceasta fanilor si de ce si-a ingrijorat prietenii virtuali? Anuntul trist al Oanei Zavoranu Oana Zavoranu e una dintre cele mai controversate persoane publice, dar tocmai pentru felul sau expansiv de a fi .

Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni. Veste crunta in aceasta iarna

Se pare ca locuitorii Capitalei vor avea parte de o iarna grea. Nicusor Dan a anuntat ca reteaua agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani. Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni Potrivit lui Nicusor Dan, reteaua principala de caldura din Capitala este de trei ori ma proasta .

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a socat showbizul. Starea cantaretului internat in spital insa s-a ameliorat in ultimele ore. Colegul sau de trupa, Viorel Sipos, a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro ca acesta se simte mai bine dupa ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasma de care avea neaparat .

Cand pot vedea romanii primul documentar despre Simona Halep! ProTV a facut anuntul

PRO TV implineste 25 de ani pe 1 decembrie, iar postul pregateste surprize importante in grila de programe. Fanii Simonei Halep primesc si ei un cadou din partea televiziunii din Pache Protopopescu. De la ora 16:30 este programat documentarul 3 mm, care prezinta o zi alaturi de Simona Halep la antrenamente. Pelicula a fost produsa .

Ultima ora. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Cum vor functiona scolile de acum inainte

In aceasta perioada extrem de tensionata, multi parinti si copii au solicitat redeschiderea scolilor si reluarea orelor de curs la clasa. Aceasta dorinta a unora dintre parinti a fost impartasita partial de de cei cu putere decizionala. Ludovic Orban a anuntat ieri seara cum vor invata copiii in plina pandemie. Cat timp va mai functiona .

Vedeta din Romania a fost data afara din casa dupa ce l-a inselat. Culisele unui caz uluitor

O vedeta din Romania a fost data afara din casa de iubit dupa ce a aflat ca l-a inselat. Este vorba despre dansatoarea de muzica orientala, Jasmine. Aceasta ar fi plecat din casa iubitului milionar cu ce a venit, cu niste mobila si cu niste flori. Dansatoarea Jasmine, data afara din casa de iubitul milionar .

Localitatea din Romania unde ajungi doar pe scara. Care este explicatia inedita

Romania este o tara misterioasa, plina de contraste cu orasele si satele vibrante. Multe par blocate intr-o urzeala de timp minunat de nostalgica. in Romania padurile dense primitive ofera adapost lupilor si ursilor, dar si oamenilor, unii izolati de restul societatii. Un astfel de loc este si catunul Inelet. Satul Inelet din Caras-Severin, un loc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )