Libnet.ro
UNICEF

05:01

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. HOROSCOP SCORPION HOROSCOPBarbatul Scorpion este. continuă pe Antena3

Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada. De cele mai multe ori, asta ii da peste cap planurile

Celebritatea are atat avantaje, cat si numeroase dezavantaje. Printre acestea se numara si diferite evenimente, intamplate in plina strada, atunci cand fanii isi intalnesc vedetele favorite. Ce pateste Irina Rimes cand iese pe strada? Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada Pe langa admiratie, vorbe frumoase scrise pe retelele de socializare, .

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

Marea Britanie: Mii de persoane au luat parte la manifestatii in mai multe orase

Mii de persoane au luat parte la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunt.

Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Mii de persoane au luat parte, sambata, la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunta lovitura de stat a premierului Boris Johnson, dupa decizia acestuia de a suspenda activitatea Parlamentului in linie dreapta inainte de Brexit, relateaza AFP.

Cele mai frumoase aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

Au trecut doar trei zile de la debutul Festivalului de Film de la Venetia si avem deja o selectie cu cele mai frumoase aparitii vestimentare ale celebritatilor invitate la eveniment.

Google a descoperit mai multe site-uri care atacau iPhone-urile

Cercetatori din cadrul Google au descoperit mai multe site-uri care virusau iPhone-urile. Utilizatorii era suficient sa acceseze o singura data un astfel de site, pentru ca un soft de monitorizare sa le fie instalat in smartphone si sa le fie accesate mesajele, fotografiile si datele GPS.

Mai multe meciuri internationale in Liga I

Avand in vedere sansele tot mai mici ca formatiile din Liga I sa ajunga sa dispute mai multe partide.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita in cap de mai multe ori cu un topor, pe strada, la Drobeta Turnu Severin Agresorii au reusit sa fuga

O femeie de 45 de ani, a murit, joi, dupa ce a fost atacata si lovita de mai multe ori in cap cu un topor, pe o strada din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Agresorii, care au reusit sa fuga, sunt cautati de politisti, transmite Mediafax.

Val de furturi neobisnuite in Franta. Hotii au furat clopotele de la mai multe biserici

Politia din Franta se afla in cautarea unor hoti care au furat, in ultima luna, clopotele de la mai multe biserici din regiunea Proventa, relateaza BBC.

Incendiul din nordul Capitalei inca nu a fost stins. ISU: A fost unul dintre cele mai mari

Incendiul din nordul Capitalei nu a fost stins nici dupa 24 de ore de la izbucnire, doua echipaje de pompieri fiind inca la fata locului pentru a stinge focarele, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care au avut de-a face pompierii in 2019, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )