Libnet.ro
UNICEF

01:05

INSP: 80 de persoane au murit din cauza gripei

Hotnews Hotnews,
 INSP: 80 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 80, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii.

RAVAGII din cauza GRIPEI: Numarul deceselor a ajuns la 79

Numarul deceselor totale din cauza virusului gripal a crescut si a ajuns la 79. Cele sase persoane care au decedat recent nu erau vaccinate antigripal si aveau conditii medicale preexistente, potrivit.

INSP: 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Cel putin cinci persoane au murit in nord-estul Statelor Unite vineri, unde vantul a batut cu 129 de kilometri pe ora, iar strazile din Boston au fost inundate din cauza furtunii, afectand zborurile si serviciile de transport feroviar, relateaza Reuters.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 73

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit datelor raportate duminica de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

Gripa a facut inca doua VICTIME. Numarul DECESELOR creste ALARMANT

UPDATE: Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, a transmisCentrulNational de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Este vorba despre un barbat in varsta de 69 d.

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 73, anunta autoritatile

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, a anuntat duminica Centrul Nationa.

Numarul deceselor provocate de gripa a urcat la 73

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 73, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii medicale preexistente si nu era vaccinata antigripal.

Patru oameni au murit din cauza frigului. Trei dintre acestia erau cunoscuti ca si consumatori de alcool in exces

Gerul care s-a abatut asupra Sucevei de la finele lunii februarie si pana in weekend a facut patru victime, fiind vorba de cazuri confirmate oficial de autoritati sau unde exista indicii serioase ca decesul a survenit din cauza gerului.

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii. Potrivit unor surse europene citate de agentia de presa ANSA, Comisia ar putea decide sa ia masuri impotriva a noua tari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )