Libnet.ro
UNICEF

05:00

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Antena3 Antena3,
Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii. continuă pe Antena3

VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Cel putin cinci persoane au murit in nord-estul Statelor Unite vineri, unde vantul a batut cu 129 de kilometri pe ora, iar strazile din Boston au fost inundate din cauza furtunii, afectand zborurile si serviciile de transport feroviar, relateaza Reuters.

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 71

Un barbat din judetul Iasi si unul din judetul Ilfov au murit din cauza gripei, medicii anuntand, vineri, confirmarea diagnosticului. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns astfel la 71 de la debutul sezonului rece 2017 - 2018.

inca o femeie a murit din cauza gripei, iar numarul de decese ajunge la 69

Institutul National de Sanatate Publica a confirmat joi un alt deces din cauza gripei, numarul total de decese ajungand la 69. Victima este o femeie de 76 de ani, din judetul Cluj, care nu a fost vaccinata impotriva.

inca o femeie a murit din cauza gripei. Numarul total de decese a ajuns la 69

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a confirmat, joi, un alt deces din cauza virusului gr.

INSP: 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Zeci de persoane au murit din cauza temperaturilor extrem de scazute din Europa

Un front atmosferic rece continua sa afecteze o mare parte a Europei, iar numarul total de decese a .

Cel putin 55 de persoane au murit din cauza temperaturilor extrem de scazute din Europa. Avertizarea OMS

Un front atmosferic rece continua sa afecteze o mare parte a Europei, iar numarul total de decese a ajuns la 55, pe fondul ninsorilor abundente si a vantului puternic. Organizatia Mondiala a Sanatatii a.

ALARMANT! inca DOI COPII AU MURIT DIN CAUZA RUJEOLEI. Bilantul deceselor este ingrijorator

Rujeola face noi victime. Numarul total de cazuri confirmate in Romania raportate pana la data de 16. 2018 este 11. 036 din care 40 de decese. Ultimele doua victime sunt doi copii din Bacau, de 10 si 8.

Lista drumurilor inchise din cauza vremii

DJ 546E Oporelu Miesti judetul Olt) si DJ 284 Ghermanesti Arsura judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza vremii, informeaza duminica Centrul Infotrafic din Politia Romana. La.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )