Libnet.ro
UNICEF

01:05

INSP: Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 39

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INSP: Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 39

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 39, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Wall-Street Ro

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 31

Doua persoane au murit din cauza gripei, in Spitalul Judetean din Constanta. Niciunul dintre pacienti nu era vaccinat antigripal. in ambele cazuri, prezenta virusului gripal a fost confirmata.

O femeie din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 39

O femeie in varsta de 51 de ani din judetul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 39, anunta sambata Institutul National pentru.

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sanatatii si Educatiei.

Toate scolile din tara vor fi inchise pana luni din cauza gripei

Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. Stire in curs .

Primaria unui municipiu a anulat Hora Unirii din cauza gripei

Primaria municipiului Campina, din judetul Prahova, a decis anularea manifestarilor dedicate Unirii Principatelor, din cauza numarului mare de cazuri de gripa si a faptului ca vremea este.

Primaria Cmpina a anulat Hora Unirii din cauza gripei

Primaria municipiului Campina, din judetul Prahova, a decis anularea manifestarilor dedicate Unirii Principatelor, din cauza numarului mare de cazuri de gripa si a faptului ca vremea este nefavorabila, transmite Mediafax.

Mai multe gradinite cer suspendarea cursurilor din cauza gripei

85 de cazuri de gripa au fost raportate ieri de unitatile de invatamant din Capitala. Conducerile mai multor gradinite cer suspendarea cursurilor saptamana viitoare la unele grupe. Exista.

Gripa a facut nca o victima, numarul deceselor a ajuns la 29

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP), citat de Agerpres.

Cati oameni au murit de gripa in Romania pentru ca nu s-au vaccinat

Numarul deceselor provocate de gripa creste de la o zi la alta. De cand a inceput sezonul virozelor respiratoriinumarul romanilor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29. Ultima victima a virusului gripal este un barbat de 62 de ani din Oradea, nevaccinat, cu boli cronice. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Bihor, pe langa [] .

Se vor inchide sau nu scolile saptamana viitoare din cauza gripei? Raspunsul oferit de Sorina Pintea, in prag de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ministerul nu va solicita inchiderea scolilor si pentru urmatoare saptamana, decizia fiind a fiecarei unitati de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )