Libnet.ro
UNICEF

09:30

O femeie din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 39

Antena3 Antena3,
O femeie din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 39

O femeie in varsta de 51 de ani din judetul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 39, anunta sambata Institutul National pentru. continuă pe Antena3

Un barbat de 57 de ani din Vaslui a murit din cauza gripei. Numarul deceselor, la nivel national, a ajuns la 34

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) a confirmat decesul unui barbat de 57 de ani, din Vaslui, bolnav de gripa.

Nou bilant al valului de gripa. Numarul mortilor a ajuns la 36

Update:O femeie de 33 de ani din judetul Dambovita, internata la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, a murit din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 31

40: inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul celor ucisi de virus a ajuns la 31. Situatie tragica in domeniul imobiliar. in jurul Bucrestiului au aparut, ca ciupercile dupa ploaie, z.

Nou bilant al valului de gripa. Numarul mortilor a ajuns la 35

Un barbat in varsta de 40 de ani din judetul Arges a murit din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 35. Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de DSP Arges, a.

A fost confirmat al 39-lea deces din cauza gripei, fiind vorba de o femeie din Prahova

Cel de-al 39-lea deces cauzat de gripa in acest sezon a fost confirmat de medici, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani din Prahova, care avea antecedente medicale si nu era vaccinata antigripal, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

inca un prahovean rapus de gripa. Este al saselea caz de deces in acest sezon in judetul Prahova

O femeie in varsta de 51 de ani, din Prahova, a murit din cauza gripei. Numarul deceselor provocate de virusul gripal a ajuns la sase, in judet si la 39 la nivel national.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 36

Bilantul mortilor din cauza gripei creste alarmant. 36 de romani au fost ucisi pana acum, anunta INSP. Ministrul Sorina Pintea a anuntat ca INSP va prezenta, marti, o situatie a cazurilor din gripa la.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 31

Doua persoane au murit din cauza gripei, in Spitalul Judetean din Constanta. Niciunul dintre pacienti nu era vaccinat antigripal. in ambele cazuri, prezenta virusului gripal a fost confirmata.

INSP: Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 39

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 39, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Spitalul Judetean Constanta interzice accesul vizitatorilor. Doi pacienti au murit din cauza gripei in ultima saptamana

Accesul vizitatorilor in Spitalul Judetean Constanta va fi interzis incepand de maine, 24 ianuarie. Masura a fost luata ca urmare a numarului mare de pacienti diagnosticati cu infectii acute ale cailor respiratorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )