Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

ADPM ADPM,
Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Delia Matache, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Adela Popescu si Radu Valcan sau Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! . continuă pe ADPM

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Antonia si Alex Velea, Adrian Mutu sau Alina Sorescu si Alexandru Ciucu si pana la Simona Gherghe ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Vedete internationale. Ce au facut saptamana aceasta

ADPM va invita sa faceti o incursiune prin activitatile pe care le-au intreprins in aceasta saptamana celebritati de peste ocean, precum Miley Cyrus, Kanye West, Nicki Minaj si Jante Jackson! .

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Anda Adam, Delia Matache, Andreea Esca, Antonia sau Cristina Spatar si Bianca Ionita, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

Cum vei juca cele mai tari jocuri pe Smart TV, fara sa mai dai bani pe o consola

In cadrul IFA 2015, eveniment organizat saptamana aceasta in Berlin, Samsung a anuntat un nou serviciu care ii va bucura pe cei care si-au investit toate economiile intr-un televizor inteligent si nu au mai avut bani si de o consola. Auzim din ce in ce mai des de streaming cand vine vorba de jocuri. De [] Cum vei juca cele mai tari jocuri pe Smart TV, fara sa mai dai bani pe o consola Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai rapide diete ale vedetelor

Una dintre principalele curiozitati despre vedete este cum reusesc sa slabeasca sau sa isi mentina silueta. Daca vrei sa afli la ce trucuri apeleaza vedetele, iti prezentam un top cu cele mai rapide diete ale vedetelor.

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume.

VIDEO Ungaria Romania, azi, ora 21.45. Cele mai frumoase momente din istoria confruntarilor cu maghiarii

Romania si Ungaria s-au intalnit de 22 de ori, conform statisticii FIFA. Partea proasta e ca maghiarii au 10 victorii, partea buna e ca nu ne-au mai batut din 1981. Cele doua echipe joaca in aceasta seara la Budapesta ora 21.

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia.

Cele mai frumoase locuri din Islanda

Cele mai frumoase locuri din Islanda. Cu o suprafata de circa 100. 000 de kilometri patrati si cu putin peste 300. 000 de locuitori, Islanda e o destinatie din ce in ce mai cautata de turistii din toata lumea. Mica insula situata aproape de Cercul Polar ofera forme de relief spectaculoase, dar are si o capitala plina de obiective culturale.

Cele mai periculoase zone din Capitala, in 2015. Unde sunt cei mai multi musafiri nepoftiti

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de B3.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )