Libnet.ro
UNICEF

12:00

Instanta: Vodafone trebuie sa ELIMINE din contracte mai multe clauze abuzive

B1 B1,
Instanta: Vodafone trebuie sa ELIMINE din contracte mai multe clauze abuzive

Vodafone Romania trebuie sa elimine mai multe clauze abuzive legate de despagubirile pe care clientii trebuie sa le achite companiei daca reziliaza contractele inainte de expirarea duratei minime a acestora. continuă pe B1

Instanta: Vodafone trebuie sa ELIMINE din contracte mai multe clauze abuzive

Vodafone Romania trebuie sa elimine mai multe clauze abuzive legate de despagubirile pe care clientii trebuie sa le achite companiei daca reziliaza contractele inainte de expirarea duratei minime a acestora.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Viscol puternic pe A2. Traficul oprit la kilometrul 193, dupa ce mai multe utilaje de deszapezire s-au tamponat in lant

Viscol puternic pe Autostrada Soarelui. Pe tronsonul de drum Constanta -Cernavoda, traficul rutier a fost oprit din cauza unui carambol in care au fost implicate mai multe utilaje de deszapezire.

Viscolul a inchis mai multe scoli in Baragan. Decizia, luata de directorii unitatilor de invatamant

In mai multe unitati scolare din judetul Calarasi au fost suspendate cursurile, in functie de evolutia fenomenelor meteo urmand sa se ia o decizie si la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean.

Horoscop dragoste pentru saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Conflicte in cuplu pentru mai multe zodii

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Mai multe zodii pot aflea conflicte in cuplu din cauza comunicarii deficiente. Sanse pentru idile noi.

Antrenorii Nadiei Comaneci, implicati intr-un scandal urias: Mai multe gimnaste acuza abuzuri fizice si emotionale (VIDEO)

Curg acuzatiile gimnastelor la adresa celor care ar fi trebuit sa le poarte de grija si sa le fie ca niste parinti. Mai multe foste sportive din Statele Unite si din Romania sustin ca antrenorii Bela si.

Associated Press: Sotii Bela si Martha Karolyi, acuzati de abuzuri fizice si emotionale - Mai multe foste gimnaste au dezvaluit ca erau fortate sa se antreneze chiar si cand aveau fracturi

Mai multe foste gimnaste americane si din Romania au vorbit pentru Associated Press despre abuzurile fizice si emotionale suferite in perioada in care au fost antrenate de sotii Bela si Martha Karolyi si despre faptul ca au fost fortate sa se antreneze desi aveau fracturi sau alte accidentari.

Mai multe femei au fost jefuite pe strada de o banda de adolescenti

Mai multe femei in varsta au fost victimele unor adolescenti care le-au urmarit pe strada, in zone izolate, si le-au talharit.

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere publica mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional. Printre documentele puse in consultare se afla si curriculumul pentru calificarea profesionala Asistent medical generalist. Termenul pana la care pot fi trimise observatii este 10 martie 2018.

Trafic rutier restrictionat temporar, sambata si duminica, pe mai multe strazi din Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat temporar, sambata si duminica, pe mai multe strazi din Capitala .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )