Libnet.ro
UNICEF

01:05

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata

Playtech Playtech,
Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Vesti bune de la Institutul Cantacuzino. Medicamentul asteptat de totii romanii ajunge in farmacii Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru toti romanii si anunta ca medicamentul-minune este deja pe piata, scrie . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru cei vaccinati cu Pfizer. Ce descoperire au facut specialistii acum

Vaccinul Pfizer este unul dintre cele trei disponibile in Romania. Specialistii au descoperit ca serul conceput de compania germana neutralizeaza trei mutatii ale noului virus. Descoperire despre vaccinul Pfizer: poate neutraliza trei mutatii ale COVID-19 Vaccinul de la PfizerBioNTech neutralizeaza cele trei variante ale COVID-19 aparute in Marea Britanie si in Africa de Sud, dar .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Institutul Cantacuzino, de la vaccinuri la zeama de orz

Anul trecut, la inceput de decembrie, feed-ul de Facebook mi-a fost invadat de reclame de la Institutul Cantacuzino, pentru SOD Natural. Reclamele au continuat pina la Craciun, apoi s-au reluat si in ianuarie. in sprijinul romanilor afectati de pandemie, Institutul imi oferea SODul Natural la un pret mai accesibil: doar 359,70 lei pentru o cura minima cu acest supliment alimentar antioxidant.

Romania va incerca sa produca vaccin anti - Covid la Institutul Cantacuzino din Bucuresti

Romania va incerca sa produca vaccin anti - Covid la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, a anunt.

FLORIN CITU: Vom incerca sa producem vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, intr-o scurta conferinta de presa organizata la iesirea de la rapel, ca Romania va incerca sa produca vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

FLORIN CITU: Vom incerca sa producem vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, intr-o scurta conferinta de presa organizata la iesirea de la rapel, ca Romania va incerca sa produca vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

Florin Citu: Vom incerca sa producem un vaccin anti-Covid la Institutul Cantacuzino VIDEO

Premierul Florin Citu a anuntat sambata ca Romania discuta cu Comisia Europeana posibilitatea de a produce unul dintre vaccinurile anti-Covid la Institutul Cantacuzino.

Vesti proaste pentru bugetari: ce spor li se taie in 2021. PSD a facut anuntul zilei

Proiectul de buget pe 2021, despre care premierul Florin Citu a spus ca este gata, ar putea contine prevederi ce presupun eliminarea acordarii in acest an a voucherelor de vacanta, dupa cum a afirmat senatorul PSD Stefan Radu Oprea. Mai multe sporuri, subventii si indemnizatii acordate angajatilor de la stat ar urma sa fie eliminate .

Ce s-a intamplat cu pretul petrolului in februarie 2021. Vesti proaste pentru soferi!

Scaderea dolarului american in urma redresarii economice mondiale. Coontinuarea cheltuielilor de stimulare in SUA. Acestea sunt doar o parte din efectele cresterii pretului la productia de petrol, la inceput de an 2021. Criza preturilor la productia de petrol s-a diminuat in februarie 2021 De la criza petrolului din anii 70 si inceputul anilor 80, pretul .

Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Ce muncitori se cauta si ce salarii sunt

Printre tarile care se afla in aceasta perioada in cautare de forta de munca, se afla si Elvetia. Iata care sunt locurile de munca pentru romani in Elvetia. Locuri de munca pentru romani in Elvetia Dupa cum se arata pe site-urile de specialitate, cele mai multe locuri de munca pentru romanii din Elvetia, care sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )