Libnet.ro
UNICEF

23:00

intalnire electorala, intr-o comuna din Romania, in plina pandemie: Zeci de persoane au stat in aceeasi incapere fara masca de protectie sau distantare fizica

B1 B1,
intalnire electorala, intr-o comuna din Romania, in plina pandemie: Zeci de persoane au stat in aceeasi incapere fara masca de protectie sau distantare fizica

Intalnire electorala cu peste 50 de persoane, in spatiu inchis, fara respectarea regulilor de protectie sanitara si distantare. Asta s-a intamplat recent intr-o comuna din judetul Iasi, iar reuniunea ar. continuă pe B1

Minune intr-o biserica din Romania. O icoana a Maicii Domnului a inceput sa lacrimeze - FOTO

Minune intr-o biserica ortodoxa dintr-o comuna din Alba. O icoana reprezentand-o pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus, aflata in biserica ortodoxa din comuna Cricau, a inceput sa lacrimeze. Potrivit unor surse din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, este vorba despre o icoana bizantina relativ noua.

Lista asasinatelor mafiote din Romania. Cine sunt cei mai temuti interlopi din tara

Unii dintre cei mai temuti interlopi din Romania au sfarsit ucisi in plina domnie mafiota. Craiovenii Mihai Parvu, zis Caiac, si Sorin Marcu, galatenii Marian Ivan si Marcel Chiaburu, Sorin Serbu, zis Braileanu, Gheorghita Mararu sau Florin Mototolea, zis Emi Pian - au fost omorati.

Acestia sunt primii interlopi din Romania. Cine au fost si cum au scris istorie

Cine au fost primii interlopi din Romania poate fi intrebarea de pe buzele multora. Gica Cioc, zis si Balaurul, din cauza temperamentului violent, Sandu Moise, zis si Hitler, din cauza mustatii, Nicolae Purecica, zis Nae Chiorul, aveau sa terorizeze orase intregi cu crimele lor. Nicolae Nae Chioru, Hitler, Balaurul sau Gica Cioc Povestea il are .

Unde sunt situate toate camerele de rovinieta din Romania

Cei de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au realizat o harta care arata exact unde sunt situate toate camerele de rovinieta in Romania. Harta camerelor de rovinieta din Romania, facuta publica 86 de camere fixe si 14 mobile au fost amplasate de catre cei de la Compania Nationala de Administrare a .

LIDL da marea lovitura pe piata din Romania. Mutarea care ii vizeaza pe mii de clienti

Lidl continua ascensiunea pe piata din Romania, derulata in paralel cu Kaufland. Retailerul german, pozitionat pe locul trei in topul vanzarilor din tara noastra, dupa Kaufland si Carrefour, a primit autorizatia de a construi un nou magazin, in cartierul Rahova. Cat a costat terenul si ce implicatie are a doua cea mai bogata femeie din .

Imagini fara precedent de la o maternitate din Romania. Ce mancare primesc mamele

In spatiul public au aparut imagini revoltatoare cu mancarea, pe care pacientele unei maternitati din Romania o primesc zilnic din partea unitatii medicale. Reprezentantii unitatii se apara si spun ca ei nu furnizeaza alimentele respective. Ce mancare primesc pacientele unei maternitati din Romania O mamica internata la Maternitatea din Sibiu a fotografiat meniul oferit de .

Selly a ales la ce facultate din Romania va merge. Este singura acreditata si in SUA

Selly, poreclit regele Youtube-ului romanesc, a facut dezvaluiri cu privire la planurile sale de viitor. Celebrul vlogger a ales o facultate de renume din Capitala, care este acreditata atat in SUA, cat si in Europa. Selly s-a inscris la o facultate privata din Bucuresti Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania la momentul actual s-a .

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

MINISTRUL MUNCII: Inspectoratul General pentru Imigrari si AJOFM-urile au acum un protocol pentru lucratorii straini din Romania

Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) si Inspectoratul General pentru Imigrari IGI) au semnat un protocol pentru consilierea lucratorilor extra-comunitari din Romania ale caror contracte au incetat inainte de perioada stabilita, a declarat, azi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )