Libnet.ro
UNICEF

16:31

intalnire foarte importanta a transportatorilor de gaze din Romania, Moldova si Ucraina cu rusii de la Gazprom Subiectul: Tranzitul de gaze pe trei ani- Surse

Hotnews Hotnews,
 intalnire foarte importanta a transportatorilor de gaze din Romania, Moldova si Ucraina cu rusii de la Gazprom Subiectul: Tranzitul de gaze pe trei ani- Surse

Reprezentantii transportatorilor de gaze din Romania, Republica Moldova si Ucraina ar avea astazi o intalnire la Isaccea cu oficiali ai gigantului rus Gazprom, potrivit unor surse HotNews. ro. intalnirea este foarte importanta in conditiile in care este pus sub semnul intrebarii tranzitul de gaze rusesti prin Ucraina spre Europa. continuă pe Hotnews

Business report: 3.000 de medicamente au fost retrase de pe piata din Romania in ultimii 4 ani; Tara scoasa de Uniunea Europeana de pe lista neagra a paradisurilor fiscale; Ucraina anunta ca e gata sa primeasca gaze din Romania. Pentru Transgaz, situatia

Avertismentul UniCredit: Cresterea pensiilor duce deficitul bugetar la peste 4% in 2020 si 6% in 2021 daca guvernul nu ia masuri. Romania ar putea fi retrogradata la junk. Romanii investesc aproape la fel de mult ca investitorii straini in piata locala de software. Top companii.

Un procuror din Republica Moldova a fost gasit mort in propriul apartament

Un procuror din Republica Moldova a fost descoperit azi-noapte mort in propriul apartament. Potrivit surselor citate de deschide. md este vorba despre Daniel Precup, procuror in cadrul Procuraturii.

STUDIU: Cresterea salariala in companiile din Republica Moldova este in medie de 6,4% in acest an

Salariile brute in randul companiilor din Republica Moldova au crescut in medie cu 6,4% in acest an, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell Moldova 2019 realizat de PwC, care arata ca majorarea salariala raportata pentru 2019 se situeaza usor sub nivelul de 6,82% estimat pentru acest an de catre companiile respondente.

Cresterea salariala in companiile din Republica Moldova este in medie de 6,4% in acest an

Salariile brute in randul companiilor din Republica Moldova au crescut in medie cu 6,4% in acest an, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell Moldova 2019 realizat de PwC, care arata ca majorarea salariala raportata pentru 2019 se situeaza usor sub nivelul de 6,82% estimat pentru acest an de catre companiile respondente.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I, 10 noiembrie. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania. UPDATE rezultate finale, oficiale, ale votului pentru alegerile prezidentiale in Bucuresti, situatia pe sectoare: SECTORUL 1 Klaus Iohannis 40,138 Viorica Dancila 19,895 SECTORUL 2 Klaus Iohannis 51,740 Viorica Dancila 28,924 SECTORUL 3 Klaus .

Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei. Cu toate acestea, pana la ora transmiterii stirii, intr-o sectie de votare din Romania, un singur om si-a ales presedintele. Ce s-a intamplat acolo? Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om Duminica, 10 noiembrie, cetatenii romani sunt asteptati la urnele de vot .

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania. Ce pret va avea (FOTO)

Modelul Ford Puma, produs exclusiv in Craiova, se lanseaza pe piata din Romania de la 16. 500 Euro cu TVA. CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VANTUR A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Acest pre.

Decizie-bomba pentru Justitia din Romania. Comisia Europeana cere judecatorilor Curtii Supreme sa respecte cu strictete deciziile CCR, in cazul Elenei Udrea

Decize-bomba pentru justitia din Romania. Curtea de Justitie a Uniunii Europene cere judecatorilor de la Curtea Suprema sa respecte cu strictete deciziile CCR. Este un raspuns dat solicitarii facute in.

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2019. Care sunt sportivele din Romania care au prins Top 100 WTA

Simona Halep va termina anul 2019 pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5. 462 de puncte, peste Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 5. 191 de puncte. in top 100 se mai afla in acest moment doar doua sportive romance: Sorana Carstea locul 74, cu 822 .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )