Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVIU Premierul Ludovic Orban:Iohannis va obtine peste 65% pentru a nu lasa PSD sa-si revina

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Premierul Ludovic Orban:Iohannis va obtine peste 65% pentru a nu lasa PSD sa-si revina

Intr-un scurt interviu pentru Adevarul acordat la Zagreb, unde a participat la Congresul PPE, premierul Ludovic Orban estimeaza un scor imens in favoarea lui Klaus Iohannis in finala prezidentiala de duminica. Cat despe imaginea sa europeana, premierul Romaniei e cunoscut ca Orban cel bun, aluzie la Viktor Orban, liderul-problema al Europei. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in iunie

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Ludovic Orban, dupa o vizita pe santierul.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi.

Premierul Ludovic Orban, la Bals pentru a marca inceperea lucrarilor la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla vineri, la Bals, in judetul Olt, pe santierul tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova Pitesti, vizita care are loc in ultima zi a campaniei electorale. pentru alegerile prezidentiale.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Pana luni vom avea scenariile si formulele cu privire la cresterea salariului minim

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi declansate negocierile cu partenerii sociali, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: incercam o corelare a politicilor guvernamentale cu cele ale BNR

Premierul Ludovic Orban s-a declarat ingrijorat de cresterea constanta a monedei euro si devalorizarea leului, afirmand ca Executivul incearca o corelare a politicilor guvernamentale cu cele ale BNR, in asa fel incat astfel de efecte economice negative sa se reduca.

LUDOVIC ORBAN: Consider necesara mai multa asumare la nivel institutional si individual in chestiuni ce tin de drepturile copiilor

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, in care a sustinut ca este absolut necesara mai multa asumare la nivel institutional si individual in chestiuni care tin de viata si drepturile cetatenilor, inclusiv ale copiilor.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Guvernul PNL va respecta legea pensiilor cu privire la cresterea acestora, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al formatiunii liberale.

Ce porecla a primit Ludovic Orban din partea europarlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a vorbit intr-un scurt interviu despre Adevarul inclusiv despre porecla pe care a primit-o de la europarlamentari, una care sa faca diferentierea de premierul Ungariei, Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )