Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tudorel Toader prezinta astazi premierului Dancila proiectul de modificare a OUG 7

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader prezinta astazi premierului Dancila proiectul de modificare a OUG 7

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii va prezenta vineri premierului Viorica Dancila proiectul de modificare a OUG 7, prin care Guvernul a adus, in sedinta din 19 februarie, mai multe si controversate modificari legilor Justitiei. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader va prezenta proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei. Despre ce modificari este vorba

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa prezinte vineri premierului proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei, relateaza News. ro. Ulterior, proiectul va fi trimis Consiliului Superior al.

Tudorel Toader va prezenta proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei. Despre ce MODIFICARI este vorba

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa prezinte vineri premierului proiectul de modificare a OUG 7 privind legile justitiei, relateaza News. ro. Ulterior, proiectul va fi trimis Consiliului Superior al.

INTALNIRE TUDOREL TOADER - SECTIA DE PROCURORI A CSM: Ordonanta de modificare a Oug 7 va avea cinci puncte

ACTUALIZARE Presedinta CSM, Lia Savonea, a anuntat, astazi, ca, prin noul proiect de ordonanta de urgenta trimis de ministrul Justitiei, se abroga textele din OUG 7 privind delegarile in functii si conditia bunei reputatii. ---- Vicepresedintele CSM, Nicolae Solomon, a anuntat ca membrii Sectiei pentru procurori a Consiliului au avut, astazi, o intalnire cu ministrul Justitiei, in cadrul careia Tudorel Toader le-a comunicat ca ordonanta de modificare a OUG 7 va avea cinci puncte.

ASTAZI, LA GUVERN: Tudorel Toader se intalneste cu premierul Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat, pentru Agerpres, ca urmeaza sa aiba o intalnire, in cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila.

Criza in Justitie. DNA cere premierului Dancila si ministrului Justitiei abrogarea OUG 7: Interzicerea delegarilor va bloca activitatea Directiei

Seful DNA, Calin Nistor, anunta joi ca a informat-o pe Viorica Dancila si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre faptul ca Directia ramane fara doi sefi de sectie incepand cu 20 martie in contextul OUG 7 si le-a abrogarea actului normativ.

Tudorel Toader, sedinta de urgenta cu procurorii din CSM. Sectia pentru Procurori continua demersurile de abrogare sau modificare a OUG 7

Ministrul Tudorel Toader s-a intalnit, vineri, cu procurorii din CSM. intrevederea a avut loc pe tema OUG 7. Tudorel Toader a spus ca este dispus sa renunte la 5 prevederi din ordonanta, printre care cele referitoa.

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va.

Parchetul General si prezinta astazi bilantul de activitate / La sedinta va participa si presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la prezentarea raportului privind activitatea din 2018 a Ministerul Public condus de procurorul general Augustin Lazar, iar de la sedinta va lipsi, pentru al doilea an consecutiv, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Sedinta are loc in contextul in care sute de magistrati din tara protesteaza fata de noile modificari ale legilor justitiei, prin Ordonanta de Urgenta.

Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Tudorel Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Intr-o discutie cu Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca nu a avizat niciun mandat pentru ambasadorul Romaniei la Bruxelles, Luminita Odobescu, in cazul Kovesi. Melescanu spune ca Tudorel Toader e responsabil pentru votul dat de Luminita Odobescu in COREPER. Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca Guvernul Dancila a mandatat-o pe Odobescu sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi.

Tudorel Toader, REPLICA pentru Florin Iordache: Daca sunt critici din PSD la OUG 7, nu au decat sa initieze proceduri de modificare. Ca sa te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de deputatul PSD Florin Iordache pentru ca nu a convocat consultari cu magistratii inainte de adoptarea OUG 7, prin care au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )