Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudorel Toader, mai scump decat aurul Romaniei. Cat plateste statul pentru pensia lui nesimtita

Playtech Playtech,
Tudorel Toader, mai scump decat aurul Romaniei. Cat plateste statul pentru pensia lui nesimtita

Tudorel Toader ajunge in prim-plan si cand, teoretic, nu e vorba despre el. in plin scandal legat de rezervele de aur ale Romaniei, opozitia dezvaluie ca, de fapt, statul plateste mai mult pentru pensia speciala a lui Tudorel Toader decat pentru depozitarea rezervelor de aur la Banca Angliei. Banca Nationala a Romaniei achita 309. 000 lei [] . continuă pe Playtech

Tudorel Toader, mai scump decat aurul. Cat plateste Romania pentru pensia lui nesimtita

Tudorel Toader ajunge in prim-plan si cand, teoretic, nu e vorba despre el. in plin scandal legat de rezervele de aur ale Romaniei, opozitia dezvaluie ca, de fapt, statul plateste mai mult pentru pensia speciala a lui Tudorel Toader decat pentru depozitarea rezervelor de aur la Banca Angliei. Banca Nationala a Romaniei achita 309. 000 lei [] .

Deputat USR: Pensia speciala a lui Tudorel Toader, mai mare dect costul platit pentru depozitarea aurului BNR la Banca Angliei

Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel afirma, pe contul lui de Facebook, ca statul roman plateste mai mult pentru pensia speciala a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, decat plateste BNR pentru depozitarea aurului la Banca Angliei.

Pensia lui Tudorel Toader, mai scumpa decat chiria pe care o plateste Romania pentru a tine rezervele de aur in Banca Angliei

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus un proiect de lege controversat prin care cer repatrierea rezervelor de aur pe care Romania le tine in afara tarii. Unul din motivele invocate il reprezinta si faptul c.

Romania plateste mai mult pe pensia speciala a lui Tudorel Toader decat pe chiria pentru aurul tinut la Banca Angliei

Costul anual de depozitare a aurului Romaniei la Banca Angliei este mai mic decat pensia speciala a ministrului Justitiei Tudorel Toader.

Tudorel Toader, REPLICA pentru Florin Iordache: Daca sunt critici din PSD la OUG 7, nu au decat sa initieze proceduri de modificare. Ca sa te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de deputatul PSD Florin Iordache pentru ca nu a convocat consultari cu magistratii inainte de adoptarea OUG 7, prin care au fost.

TUDOREL TOADER: Dupa modificarea OUG 7 declansez procedura de selectie a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, ca imediat dupa adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta ce va modifica OUG 7/2019, va declansa procedura de selectie a unui nou procuror general al Romaniei.

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va.

Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Tudorel Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Intr-o discutie cu Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca nu a avizat niciun mandat pentru ambasadorul Romaniei la Bruxelles, Luminita Odobescu, in cazul Kovesi. Melescanu spune ca Tudorel Toader e responsabil pentru votul dat de Luminita Odobescu in COREPER. Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca Guvernul Dancila a mandatat-o pe Odobescu sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi.

Tudorel Toader i raspunde lui Florin Iordache: Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde deputatului PSD Florin Iordache care l-a acuzat ca ar fi trebuit sa se consulte cu magistratii inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica legile justitiei. Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran, iti spui punctele de vedere, eventual te raliezi celor nemultumiti, dai si mai bine, dar exista o tehnica legislativa, este replica lui Tudorel Toader pentru fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, artizanul Ordonantei 13.

Tudorel Toader prezinta astazi premierului Dancila proiectul de modificare a OUG 7

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii va prezenta vineri premierului Viorica Dancila proiectul de modificare a OUG 7, prin care Guvernul a adus, in sedinta din 19 februarie, mai multe si controversate modificari legilor Justitiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )