Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram. Desi sunt in acelasi spital, nu s-au vazut de o saptamana

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram. Desi sunt in acelasi spital, nu s-au vazut de o saptamana

Vestea ca stirista de la PRO TV este infectata cu noul coronavirus a facut inconjurul tarii. Mai mult, aceasta nu ar fi singurul membru din familie care a luat virusul. Se pare ca si sotul acesteia este internat. Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram?! Ce se intampla acum cu Andreea Esca . continuă pe Playtech

Cati bani castiga acum Andreea Esca in concediul medical. Suma este uriasa

De ce suma lunara se bucura Andreea Esca in concediu medical? Putini s-ar fi asteptat la asta. Iata suma fabuloasa de care se bucura cea mai cunoscuta stirista din Romania! Cati bani castiga Andreea Esca in concediu medical? Andreea Esca este emblema celui mai vechi si iubit post de televiziune. Aceasta a reusit ca peste .

Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram. Ce a anuntat un prieten de familie al Andreei Esca

In spatiul public a aparut de cateva zile informatia, dar neconfirmata din surse oficiale, cum ca Andreea Esca si sotul, Alexandre Eram, ar avea probleme de sanatate. Dezvaluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram Recent, postul de televiziune PRo TV, postul la care lucreaza si Andreea Esca, a anuntat public ca mai multi angajati ai .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca

Andreea Esca, prezentatoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Sotul sau, Alexandre Eram, este un afacerist strain, stabilit de mai bine de aproape 30 de ani in.

Nu mai seamana cu ea. Cum arata Andreea Esca acum 30 de ani si ce studii are de fapt vedeta Pro Tv. FOTO

Andreea Esca este una dintre cele mai indragite si profesioniste prezentatoare de stiri. Desi o vadem zilnic la televizor, putini stiu cum arata vedeta Pro TV cand era la scoala si ce studii a absolvit aceasta.

Mesajul care i-a topit pe fani. Ce a anuntat acum Andreea Mantea, de ziua lui Cristi Mitrea

Vedeta Kanal D s-a intors in Romania, dupa terminarea filmarilor la cel de-al doilea sezon din Puterea Dragostei, emisiune difuzata de Kanal D. Andreea Mantea si-a surprins, atat fanii, cat si fostul ei partener de viata. Mesajul care i-a topit pe fanii de pe instagram ai vedetei Andreea Mantea si Cristian Mitrea au format un .

Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor

Ce se intampla acu cu Eugen Stan, politistul pedofil in inchisoare. Acesta a fost arestat in anul 2018, dupa ce ar fi agresat sexual doi copii intr-un lift din Capitala. Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor Politia Capitalei , in urma cu doi ani a dat publicitatii un .

Ce se intampla acum la granita Romaniei cu Ungaria. Totul e oficial

Noile reglementari cu privire la accesul persoanelor care vin din tari aflate in zonele galbene sau rosii au intrat de astazi in vigoare, in Ungaria. Astfel, cetatenii romani vor fi supusi unor noi conditii pentru a li se permite accesul in tara vecina. Ce se intampla la granita Romaniei cu Ungaria. Totul a devenit oficial .

Alerta totala in tara vecina! Decizia Rusiei lui Putin i-a alarmat pe toti. Se intampla acum

Ieri, ministrul rus al apararii, generalul Serghei Soigu, a spus ca, la ordinul direct al lui Vladimir Putin, a fost lansat un exercitiu-surpriza la care iau parte 150. 000 de militari, implica peste 26. 000 de sisteme de arme, 414 avioane si 106 nave de lupta in districtele militare Sud Vest si Est ale Rusiei, antrenand astfel .

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu fata arsa din Mehedinti. Este tot in coma, dupa ce a trecut prin momente crancene. Ce sanse are sa isi revina

La o luna de cand a fost arsa de vie de catre un criminal periculos, starea fatei de 17 ani din Mehedinti s-a ameliorat putin, insa, in cazul in care va supravietui, o asteapta un lung sir de operatii de reconstructie faciala. A fost arsa de vie si are chipul desfigurat La inceputul lunii iunie, .

Romania, pe lista neagra si in Italia. Anuntul zilei in Peninsula: ce se intampla acum

Romania a intrat pe un drum cu sens unic. Suntem mai liberi, dar tot mai bolnavi, numarul infectarilor cu COVID-19 crescand cu 50%. Tara noastra devine un pericol pentru cei din jur, transmit italienii, care iau in calcul sa puna bariere de netrecut intre noi si ei, scrie La Repubblica. Focare in Balcani, scriu italienii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )