Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Vedem cum se confirma, toate avertismentele PSD - taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Vedem cum se confirma, toate avertismentele PSD - taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila face inventarul taierilor anuntate de Guvernul Orban: Se confirma toate avertismentele PSD!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat, joi seara, o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. inca din primele trei zile ale acestei guvernari vedem cum se.

Viorica Dancila face inventarul taierilor anuntate de Guvernul Orban: Se confirma toate avertismentele PSD!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat, joi seara, o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. inca din primele trei zile ale acestei guvernari vedem cum se.

Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD. in ce conditii va renunta la aceasta functie

Premierul demis a oferit detalii despre momentul in care va parasi partidul si, respectiv, colegii social democrati. inscrisa pentru cursa de la Cotroceni, Viorica Dancila are planuri mari de viitor, desi gurile rele spun ca va soma, odata cu incheierea prezidentialelor, de pe 10 noiembrie 2019. Aleasa formatiunii social-democrate a facut cateva afirmatii, miercuri, in .

Viorica Dancila, declaratii de presa la sediul PSD

Viorica Dancila, presedintele PSD,sustine o declaratie de presa astazi, 07 noiembrie 2019, incepand cu ora 20. 00, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff nr. Va vom prezenta in timp real.

Liderul Opozitiei, Viorica Dancila, fata in fata cu Radu Tudor - LIVE TEXT

Liderul PSD, Viorica Dancila, este invitata lui Radu Tudor, de la ora 20. 00, la Punctul de intalnire. Stire in curs de actualizare .

Dancila: Se confirma avertismentele PSD - taieri de salarii, concedieri in masa si noi taxe. PSD va fi cea mai dura opozitie pe care au vazut-o acesti amatori

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Mihai Tudose: Cat timp sunt eu in PSD, el nu va reveni

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat ferm caMihai Tudose, fost premier din partea PSD, transferat la PRO Romania, nu poate reveni in PSD, subliniind ca nu poate primi in partid oameni care au votat.

Sefa PSD a marturisit care este singurul scenariu in care isi va da demisia. Viorica Dancila: Presedintii de organizatii nu mai vor tradatori in acest partid

Viorica Dancila a afirmat, miercuri, ca singura posibilitate sa-si dea demisia de la sefia PSD este castigarea alegerilor prezidentiale. Am luat partidul de la 22%, a scazut apoi la 17 % - dupa ce se.

Viorica Dancila face anuntul: Exista o posibilitate sa-mi dau demisia din PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri ca nu are motive sa-si dea demisia din aceasta functie, singura posibilitate in acest sens fiind dupa castigarea alegerilor.

Viorica Dancila, o noua gafa de proportii: Scopul PSD este sa castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare DE ANUL TRECUT

Fostul premier Viorica Dancila a comis o noua gafa, anuntand ca scopul PSD este sa castige alegerile de anul trecut, desi in mod evident urmatoarele teste electorale vor avea loc in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )