Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

Dancila, dupa iesirile de mahala ale lui Teodorovici: Limbajul violent, domnule Iohannis, este atributul oamenilor slabi

Premierul demis Viorica Dancila i-a batut obrazul presedintelui Klaus Iohannis pentru ca a indemnat ?) cetatenii sa aiba un limbaj violent. Nu i-au atras atentia, insa, iesirile agresive ale colegului ei.

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

Cum arata Viorica Dancila in tinerete

Viorica Dancila a fost invitata Florentinei Fantanaru, duminica, la emisiunea De-a viata ascunselea. Premierul a vorbit despre viata sa personala si a facut dezvaluiri despre relatia cu sotul, dar.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Cum arata Viorica Dancila, in urma cu 27 de ani. Diferenta uriasa! Multi au vazut poza, dar putini au recunoscut-o

Viorica Dancila arata cu mult diferit, in anii tineretii, fata de cum o stiu romanii, in prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscuta de catre alegatori. intr-o imagine din urma cu 27 de ani, aceasta poate fi vazuta alaturi de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul .

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

Viorica Dancila, inaintea votului de investitura: Presedintele Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria, a afirmat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, premierul demis Viorica Dancila, care a precizat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )