Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Playtech Playtech,
Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica . continuă pe Playtech

Adevarul despre relatia dintre Briggite si Florin Pastrama! Motivul nebanuit pentru care vedeta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase

Relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama a surprins pe toata lumea. Si mai mare e surprinderea cand observam ca zilele trec si ei tot impreuna sunt. Ei bine, toate au un avanscena, dar si o subscena. Care este adevarul despre relatia celor doi? De ce bruneta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase? .

Adevarul despre relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama! Motivul nebanuit pentru care vedeta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase

Relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama a surprins pe toata lumea. Si mai mare e surprinderea cand observam ca zilele trec si ei tot impreuna sunt. Ei bine, toate au un avanscena, dar si o subscena. Care este adevarul despre relatia celor doi? De ce bruneta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase? .

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a facut un copil, dupa ce l-a infiat pe Victor

Viorica Dancila a povestit, duminica, la Antena 3, cum l-a infiat pe Victor, unicul sau fiu, si de ce nu a facut, alaturi de sotul sau, un copil. Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci sa infiem un copil,.

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Timisoara ca nu a avut timp sa se gandeasca la un loc de munca, pentru cand nu va mai fi premier al Romaniei, dar s-a declarat convinsa ca isi va gasi si va face performanta.

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Premierul demis, Viorica Dancila, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, care este motivul pentru care nu vorbeste in engleza, atunci cand se afla in afara granitelor.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata cu pietre si huiduieli la Timisoara: Mincinoasa!, Analfabeta!

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata la Timisoara, la sediul Consiliului Judetean Timis, de mai multi protestatari care au venit cu pancarte, dar si cu o galeata cu pietre. Oamenii au strigat Mincinoasa, Analfabeta, Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!, potrivit Timis Online.

Viorica Dancila, despre razboiul dintre Firea si Asociatia Daruieste viata: Din cate stiu, Primaria Capitalei a sprijinit aceasta initiativa

Premierul Viorica Dancila, a declarat, la Timisoara, ca personal sustine initiativa Asociatiei Daruieste Viata de a construi un spital pentru copii. Premierul demis sustine ca Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, sustinut proiectul prin atribuirea terenului necesar.

Viorica Dancila, huiduita la Timisoara. Protestatarii au asteptat-o cu pietre: Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!

Viorica Dancila a fost intampinata deun grup deprotestatari la Timisoara, adunati in fata Palatului Administrativ. Timisorenii au scandat lozinci impotriva PSD si i-au reprosat premierului ca vreas .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )