Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce se intampla cu cardurile ING din 2021. Banca a facut anuntul momentului

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu cardurile ING din 2021. Banca a facut anuntul momentului

Cand vine vorba de digitalizare si oferte pentru clinetii sai, ING Romania este una din bancile inovatoare. intr-o permanenta dezvoltare a ofertelor pentru clientii sai, ING Romania are noi oferte, tinand cont si de actuala situatie. ING Romania, oferte in timp de criza Odata cu evolutia actualei situatii, dar si cu restrictiile impuse de autoritati, . continuă pe Playtech

Schimbari importante la cardurile ING din 2021. Ce le-a spus banca clientilor

ING si-a informat clientii cu privire la noile schimbari, inclusiv despre posibilitatea livrarii cardurilor contra-cost la adresa indicata, chiar daca aceasta nu este cea de domiciliul.

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! Ce spune despre copilul cu Adrian Brancoveanu

Andreea Marin s-a reinventat dupa fiecare mariaj. Aceasta s-a despartit de Tuncay Ozturk, iar la scurt timp si-a regasit fericirea in bratele lui Adrian Brancoveanu, consulul de atunci al Romaniei in Libia. Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! De doi ani traieste povestea de dragoste cu Adrian Brancoveanu, ce pare a fi .

Schimbare pentru milioane de pensionari. Violeta Alexandru a facut anuntul despre dosarele de pensie si noua metodologie

Se anunta schimbare pentru milioane de pensionari. Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectie Sociale, a informat ca romanii pot iesi la pensie mult mai usor, urmand doar 3 pasi simpli si cu un singur drum facut la Casa de Pensii. Vizita la Casa de Pensii va fi facuta in urma unei programari, pentru a ridica .

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapia Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, a transmis medicul Cimpoesu, seful UPU-SMURD Iasi. Noi informatii despre starea de sanatate a Dragai Olteanu Matei. Actrita este in continuare in stare grava, la ATI: Este o pacienta extrem de fragila Medicul sef .

ANDREI RADULESCU, BT: Ajustarea din acest an va fi contrabalansata de cresterea din 2021 si 2022

Ajustarea economica din acest an va fi contrabalansata de cresterea din 2021 si 2022, astfel ca economia Romaniei va inregistra o crestere medie anuala de peste 2,5%, in intervalul 2020-2022, arata Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania, intr-o analiza. Specialistul atrage atentia, insa, ca desi economia a depasit punctul critic al socului indus de pandemie, persistenta crizei sanitare a determinat reintroducerea unor restrictii, acestea avand impact la nivelul activitatii economice pe termen scurt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )