Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat . continuă pe Playtech

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! Ce spune despre copilul cu Adrian Brancoveanu

Andreea Marin s-a reinventat dupa fiecare mariaj. Aceasta s-a despartit de Tuncay Ozturk, iar la scurt timp si-a regasit fericirea in bratele lui Adrian Brancoveanu, consulul de atunci al Romaniei in Libia. Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! De doi ani traieste povestea de dragoste cu Adrian Brancoveanu, ce pare a fi .

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Ce se intampla cu cardurile ING din 2021. Banca a facut anuntul momentului

Cand vine vorba de digitalizare si oferte pentru clinetii sai, ING Romania este una din bancile inovatoare. intr-o permanenta dezvoltare a ofertelor pentru clientii sai, ING Romania are noi oferte, tinand cont si de actuala situatie. ING Romania, oferte in timp de criza Odata cu evolutia actualei situatii, dar si cu restrictiile impuse de autoritati, .

Klaus Iohannis: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa El si-a asumat guvernarea cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca actualul guvernu nu trebuie sa plece acasa, mentionand ca sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

Schimbare pentru milioane de pensionari. Violeta Alexandru a facut anuntul despre dosarele de pensie si noua metodologie

Se anunta schimbare pentru milioane de pensionari. Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectie Sociale, a informat ca romanii pot iesi la pensie mult mai usor, urmand doar 3 pasi simpli si cu un singur drum facut la Casa de Pensii. Vizita la Casa de Pensii va fi facuta in urma unei programari, pentru a ridica .

Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in conferinta de presa de marti, de la Palatul Cotroceni, despre legislatia din domeniul justitiei, precizand ca trebuie sa se intervina cu masuri ferme pentru a se.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut noi declaratii dupa incendiul de la ATI Piatra-Neamt, in care au murit 10 oameni. Seful statului a subliniat ca e mai necesara ca oricand reformarea sistemului de sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )