Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Nicusor Dan incepe curatenia inPrimaria Capitalei. Edilul ales a declarat astazi ca acordul cu fortele politice din timpul campaniei a fost ca, odata ajuns in functia de primar, sa fie desfiintate Companiile Municipale infiintate de fostul primar, Gabriela Firea. Vor mai ramane insa companii vitale, cum este Termoenergetica, cea care a preluat activitatea fostului RADET, a explicat Nicusor Dan. continuă pe Antena3

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

Nicusor Dan nu vrea sa dea banii Primariei pe targurile de Craciun si Pasti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este putin probabil ca Primaria Bucurestiului.

Nicusor Dan a votat: Competitia asta electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

Nicusor Dan, despre evenimentele organizate de Primarie cu ocazia Sarbatorilor: Foarte putin probabil sa se mai organizeze. Suntem intr-o situatie economica dificila si trebuie sa directionam banii acolo unde sunt urgentele

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre reducerea bugetului alocat pentru evenimentele care sunt organizate de Primaria Capitalei cu ocazia Sarbatorilor, din cauza datoriilor imese pe.

Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan chiar si dupa alegerile locale. Aceasta il critica pe Nicusor Dan precizand ca a jurat ca, daca pune piciorul in primarie, apa calda va fi livrata peste tot imediat.

Alegeri locale 2020. Bucurie la sediul USR-Plus din Timisoara, pentru victoria lui Nicusor Dan in capitala

In lipsa exit poll-urilor in Timisoara, Dominic Fritz si Cristian Mos, candidatii USR-Plus la primarie, respectiv Consiliul Judetean Timis, au aplaudat victoria lui Nicusor Dan de la Bucuresti.

Firea, reactie dura la acuzatiile lui Nicusor Dan: Sper sa isi dea seama ca minciuna are picioare scurte

Gabriela Firea a reactionat, miercuri, dupa ce primarul general ales, Nicusor Dan, a afirmat ca banii europeni pentru reabilitarea infrastructurii de apa in Capitala nu au fost contractati de Primaria Generala. Fostul edil spune ca Nicusor Dan isi incepe cu un sir de minciuni mandatul de primar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )