Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce se intampla daca statul strange mai mult decat are nevoie pentru achizitia Cuminteniei Pamantului

Antena3 Antena3,
Ce se intampla daca statul strange mai mult decat are nevoie pentru achizitia Cuminteniei Pamantului

Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la donatiile pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului prevede ca, daca sumele stranse depasesc suma necesara de 6 milioane de euro, acestea vor fi. continuă pe Antena3

Ce se intampla daca statul strange mai multi bani decat are nevoie pentru achizitia Cuminteniei Pamantului

Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la donatiile pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului prevede ca, daca sumele stranse depasesc suma necesara de 6 milioane de euro, acestea vor fi.

insemnati mai mult decat o nota. Scrisoarea impresionanta trimisa de profesori elevilor care urmau sa sustina un examen

Profesorii de la o scoala primara din Florida au facut un gest impresionant pentru elevii care urmau sa sutina un examen. in dorinta de a le diminua emotiile inerente, cadrele didactice au compus o.

CaN Romania. Ce s-ar intampla daca Nutu Camataru ar lucra pentru o banca

Daca Nutu Camataru ar fi angajat la un call center de banca ar recupera tot, instant. Toate creditele ar deveni brusc performante. Mai mult, daca l-ar angaja Ministerul Culturii ar recupera Cumintenia.

Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciau, a anuntat, miercuri, ca salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august. Cea mai mare crestere va fi icirc.

Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciau, a anuntat, miercuri, ca salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august. Cea mai mare crestere va fi icirc.

Prahova: 46 de posturi de agenti de politie pe care se bat 700 de de canditati. Cel mai batran participant are 66 de ani

Concursul de ocupare a 46 de posturi de agenti de politie a inregistrat un numar de peste 700 de persoane care s-au inscris pentru ocuparea locurilor. Cel mai batran candidat are varsta de 66 de ani.

Romania, afectata de un fenomen extrem de rar. Ce se intampla cu vremea

Vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind cu mult mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, mai sc.

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

Alesii au salarii mari, dar mananca la Parlament mai ieftin decat studentii la cantine (VIDEO)

Unul dintre locurile din Capitala unde se mananca cel mai ieftin este restaurantul din Casa Poporului unde iau masa parlamentarii. Alesii nostri cu salarii deosebit de mari mananca pe saturate la.

iPhone SE, mai fragil decat celelalte telefoane Apple

Noul smartphone iPhone SE, cu ecran de 4 inchi, este cel mai fragiltelefon construit de Apple in ultimii ani. Cel putin asta arata testelefacute de expertii de la SquareTrade, care au comparat noul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )