Libnet.ro
UNICEF

23:45

Test rapid pentru cei care vor sa intre in Grecia prin vama terestra Promachonas

România Liberă România Liberă,
Test rapid pentru cei care vor sa intre in Grecia prin vama terestra Promachonas

Calatorii care aleg sa intre in Grecia prin vama Promachonas vor primi acceptul vamesilor doar dupa . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Teste rapide pentru COVID-19 pentru cei care intra in Grecia cu masina, pe la Promachonas. Accesul, doar cu rezultat negativ Se cere in continuare si test PCR

Toate persoanele care intra in Grecia cu masina, pe la Promachonas, sunt testate rapid pentru COVID-19, accesul fiind permis celor care au rezultat negativ. Totodata, se mentine obligatia de a prezenta, la intrarea in Grecia, un test Real Time - PCR facut cu cel mult 72 de ore inainte, cu rezultat negativ, conform Ministerului Afacerilor Externe.

Noi reguli pentru romanii care calatoresc in Spania: Este obligatorie prezentarea unui test RT-PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu coronavirus

Romanii care vor sa calatoreasca in Spania trebuie ca, incepand de luni, sa prezinte un test molecular de tip Real Time PCR cu rezultat negativ la intarea pe teritoriul spaniol, informeaza Ministerul roman al.

Vor fi 6 centre regionale in spitale militare pentru depozitarea vaccinului anti-COVID in Romania Medici scolari si studenti, in echipele care vor vaccina populatia - coordonatorul campaniei de vaccinare

Pe langa Institutul Cantacuzino, care va fi centru principal de depozitare a vaccinului anti-COVID-19, vor fi organizate si 6 centre regionale in spitale militare, care au capacitatea de a pastra vaccinul la o temperatura de minus 80 de grade, a afirmat duminica seara coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita. El a mai spus ca din echipale care vor fi implicate in vaccinarea populatiei vor face parte cadre medicale militare, medici si asistenti scolari, precum si studenti la Medicina.

Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Jaf in stil romanesc! O menajera romanca a reusit sa fure bunuri in valoare de 30 de milioane de euro. Maria Mester in varsta de 47 de ani a reusit jaful secolului. Cine sunt cei trei romani care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone Maria Mester a lucrat ca menajera in Italia, insa a gasit un .

MAE: Toate persoanele care intra in Grecia, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, din 20 noiembrie, toate persoanele care intra in Grecia pe cale rutiera, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19, MAE: Accesul pe.

Ziua fara fumat 10 sfaturi care te vor ajuta sa te lasi de tigari

In fiecare an, in a treia zi a lunii noiembrie, are loc Ziua Nationala fara fumat. Aceasta initiativa a pornit din dorinta de a atrage atentia asupra impactului pe care il are fumatul, asupra sanatatii oamenilor. Ziua fara fumat 10 sfaturi pentru cei care vor sa lase acest viciu Ca in fiecare an, cu .

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi.

Cristian Diaconescu, despre cei care nu respecta regulile anti-COVID: Oamenii au ajuns la o oboseala, generata de panica si de perspectiva economica. Nu se pune problema folosirii Armatei pentru aimplementa legea (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, candidat pentru un loc in Senat la alegerile parlamentare, este de parere ca aproape peste tot in lume oamenii au obosit din cauza panicii generate de pandemie si a.

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )