Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce se intampla cu impozitul pe salariu. Anca Dragu a facut anuntul momentului in Romania

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu impozitul pe salariu. Anca Dragu a facut anuntul momentului in Romania

Sistemul de salarizare din Romania este unul deficitar, in special pentru beneficiar. Desi discutata de ceva vremetaxa zero, s-ar putea lua in calcul de-abia de anul viitor, declara recent Anca Dragu. Presedintele Senatului Romaniei spera ca din 2022 salariul minim sa aiba taxa zero de impozitare. Anca Dragu spera la o noua lege a salarizarii . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu partidul AUR in 2021. George Simion a facut anuntul momentului

Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor George Simion a facut un anunt pentru noii parteneri europeni. Copresedintele AUR le aduce la cunostinta ca partidul va exista politic si in Republica Moldova. Ce se intampla cu partidul AUR in 2021 George Simion a explicat care a fost motivul pentru care s-a decis afilierea AUR la ECR Party.

Donald Trump, reusita colosala in America. Curtea Suprema a facut anuntul momentului

Inainte si dupa pierderea alegerilor, Donald Trump s-a vazut in fata mai multor procese intentate la Curtea Suprema. Cea mai recenta decizie a Curtii ii aduce o victorie nesperata fostului presedinte, dar lupta acestuia continua. Curtea Suprema ii da castig de cauza lui Trump Fostului presedinte american, Donald Trump, i s-a intentat un proces greu .

Anca Dragu: Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani

Presedintele senatului, Anca Dragu USR PLUS), a declarat ca impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani, dupa finalizarea unui studiu de impact si atunci cand veniturile bugetare si cresterea economica permit.

Anca Dragu: Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani

Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam in doi ani, dar doar dupa finalizarea unui studiu de impact si atunci cand veniturile bugetare si cresterea economica permit, spune presedintele Senatului, Anca Dragu USR PLUS).

Anca Dragu: Din 2022 va incepe aplicarea masurii privind zero taxe pe salariul minim

Impozitul pe salariul minimar putea ajunge istorie in urmatorii doi ani, atunci cand cresterea economica va permite, spune Anca Dragu, presedintele Senatului. Ar putea deveni realitate impozitul ze.

PRO TV a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu Romanii au Talent in 2021, de fapt

Dupa cateva editii altfel si o finala de-acasa, show-ul Romanii au talent se intoarce la PRO TV. Premiera noului sezon va avea loc in 5 februarie 2021. Declaratiile prezentatorilor. Anuntul zilei vine de la PRO TV. Romanii au Talent revine in 2021 cu cel de-al 11-lea sezon Sezon unu si unu, spectacol la dublu, de .

Dani Mocanu a facut anuntul asteptat de milioane de fani. Rasturnare de situatie

Dani Mocanu a facut anuntul care i-a socat pe fanii manelistului. Artistul va reveni pe piata cu un alt gen muzical? Dani Mocanu, anunt mult asteptat Dani Mocanu a dat lovitura in anul ce a trecut. Melodiile lansate si colaborarile cu alti artisti l-au urcat pe manelist pe primul loc in trendingul romanesc, cu fiecare .

Tara care a invins pandemia. Presedintele a facut anuntul oficial: Nu mai exista coronavirus

Tara care a invins pandemia si care a inregistrat doar zece cazuri de Sarc-Cov-2 si niciun deces, de la inceputul acestui an a facut marele anunt. Pandemia a luat asfarsit in Tadjikistan, a anuntat marti presedintele tadjik Emomali Rahmon, citat de France Presse. Tara care a invins pandemia de coronavirus Aceasta tara cu regim autoritar, care .

Ce s-a intamplat la 1 an dupa moartea lui Kobe Bryant. Familia a facut anuntul

A trecut un an de la tragedia in care au murit Kobe Bryant si una din fiicele sale. Ce s-a intamplat acum si care este anuntul care i-a luat prin surprindere pe fanii celebrului sportiv? Familia a dat vestea. Anuntul familiei. Ce s-a intamplat la 1 an de la moartea lui Kobe Bryant Disparitia tragica .

Cat de eficient este vaccinul AstraZeneca, de fapt. Germanii au facut anuntul crunt

Cel mai nou vaccin anti-covid, produsul celor de la AstraZeneca, a primit deja evaluarea in privinta eficacitatii. Nemtii sunt primiibeneficiari care au decis sa vorbeasca despre rezultatele date de vaccinul realizat de britanici. Germania contrazice rapoartele initiale ale vaccinului AstraZeneca Guvernul german a contestat rapoartele referitoare la o rata de eficacitate mai mica decat se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )