Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta, despre prefectul Capitalei: Prostia si incompetenta ucid mai multe victime decat la Colectiv

B1 B1,
Victor Ponta, despre prefectul Capitalei: Prostia si incompetenta ucid mai multe victime decat la Colectiv

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, este exemplul perfect pentru sloganul Incompetenta ucide. Fostul premier sustine ca in aceasta perioada de pandemie de Co. continuă pe B1

PREFECTUL CAPITALEI: Medicii si cadrele medicale de la scolile inchise vor fi detasati la spitalele care trateaza pacienti Covid

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat ieri la Digi24 ca medicii si cadrele medicale de la scolile din Bucuresti care se vor inchide in urma trecerii in scenariul rosu vor fi detasati la spitalele care trateaza pacienti Covid. Practic, este vorba despre tot pesonalul medical din scolile bucurestene, in situatia in care acestea vor trece la invatamantul exclusiv online.

PREFECTUL CAPITALEI: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat ca azi se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre masurile care se impun dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit in Bucuresti pragul de trei la mia de locuitori, conform Agerpres.

Prefectul Capitalei: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, iar masurile nu sunt blande Ce se intampla daca in aceeasi zi scade rata de infectari cu coronavirus in Bucuresti

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a declarat ca luni se va intruni Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre noile masuri anti-coronavirus in contextul in care, duminica, rata.

Prefectul Capitalei: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat ca luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre masurile care se impun dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit in Bucuresti pragul de trei la mia de locuitori, scrie Agerpres. Maine luni - n. r. ) se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, dupa cum stiti el se reuneste in 48 de ore de la momentul anuntului. Maine ne vom reuni, vom lua masurile pe care le-a amintit si domnul prim ministru, masurile nu sunt blande, se poarta masca si in spatii deschise si in spatii inchise, se inchid activitatile restaurantelor, cafenelelor, tuturor unitatilor de alimentatie publica, spectacole, jocuri de noroc, toate masurile se vor lua maine, a spus duminica, Cojanu la Digi 24.

Prefectul Capitalei: Luni se intruneste Comitetul pentru situatii de urgenta in care se decid masurile pentru Bucuresti Declaratii evazive despre scoli

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat duminica seara ca in cursul zilei de luni se va intruni Comitetul pentru situatii de urgenta al municipiului Bucuresti, urmand a fi luate masurile de restrictie ce trebuie implementate odata cu depasirea incidentei cazurilor de Covid-19 in Capitala peste pragul de 3 la mie.

PREFECTUL CAPITALEI: Spitalul Colentina devine spital Covid in integralitate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a anuntat ca nu mai sunt locuri la ATI in Bucuresti, iar Spitalul Colentina devine spital COVID in integralitate, ceea ce inseamna inca 3-400 de paturi, conform news. ro.

Prefectul Capitalei: Spitalul Colentina devine in integralitate spital COVID

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat duminica seara ca Spitalul Colentina va deveni spital COVID, fapt care va duce la crearea a 3-400 de locuri noi la ATI. in plus, prefectul a anuntat ca s-a luat decizia ca asistentele si medicii din scolile aflate in scenariul rosu sa fie detasati in spitalele COVID.

Prefectul Capitalei spune ca este in izolare dupa ce a intrat in contact cu o persoana diagnosticata cu COVID-19

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat vineri seara, la B1 TV, ca, a fost testat pentru COVID-19 si trimis sa stea in izolare pana la primirea rezultatului, dupa ce a intrat in contact la serviciu cu o persoana depistata cu coronavirus. Cu o zi inainte, purtatoarea de cuvant a Prefecturii Bucuresti, Mariana Stancu-Tipisca, spunea ca prefectul este in concediu de odihna.

Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a fost demis luni de catre premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News. ro surse guvernamentale.

CTP a taiat in sange! Umilinte grave pentru Prefectul Capitalei: Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

Institutiile statului se bat cap in cap in declaratii. Si asta nu de ieri de azi, ci de foarte multa vreme. Unul din cei care au criticat dur aceste derapaje guvernamentale este si Cristian Tudor Popescu CTP. Ultimele zile au fost un adevarat circ, iar populatia a ajuns sa nu mai stie ce sa .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )