Libnet.ro
UNICEF

15:15

Intarzieri la livrarea coletelor in perioada sarbatorilor? Cine este de vina - magazinul online, curierul sau clientul

Hotnews Hotnews,
 Intarzieri la livrarea coletelor in perioada sarbatorilor? Cine este de vina - magazinul online, curierul sau clientul

Romanii au facut cumparaturi online in valoare de circa 2,8 miliarde de euro, in acest an. Cele mai mari cresteri ale vanzarilor au fost inregistrate de Black Friday si inainte de sarbatori, dar tot in aceste perioade se inregistreaza si cele mai multe plangeri din partea clientilor legate de intarzierea livrarii comenzilor. Am stat de vorba cu un specialist in comert online pentru a vedea cine este de vina pentru aceste intarzieri, care afecteaza evolutia eCommerce-ului din Romania. continuă pe Hotnews

De ce sunt amantele nefericite in perioada Sarbatorilor

Amantele sunt printre cele mai nefericite persoane de sarbatori. Este momentul in care iubitii lor stau cu familia, iar ele raman singure si neconsolate. Nici bijuteriile, nici gentile scumpe primite ca.

Avertizarea in versuri a Politiei Romane pentru perioada Sarbatorilor

Politia ne avertizeaza sa nu primim straini in casa, in aceasta perioada. Nu toti cei care suna la usa sunt colindatori sau persoane bine intentionate. De Sarbatori, hotii patruleaza printre.

Subiectele zilei: Cine este omul care a declansat uriasul scandal de coruptie al medicului Lucan; Explicatiile stiintifice pentru consumerismul la romani; A fost gasit tronul Regelui Mihai. De ce nu a fost adus pentru funeraliile nationale

Ultimii ceasornicari. O familie de romani tine in viata o meserie pe cale sa fie uitata. In epoca timpului care alearga prea repede, o familie de romani incearca sa duca mai departe tocmai meseria care masoara clipele. Cele mai frumoase traditii de Craciun. Craciunul este perioada traditiilor, a superstitiilor si a obiceiurilor transmise din generatie in generatie. Colindul, scenetele cu motive religioase si mesele bogate sunt nelipsite in toate colturile tarii.

Cine este cel mai controversat politician al anului 2017

Florin Iordache este politicianul roman care a provocat cele mai multe reactii in spatiul public, in anul 2017. Declaratiile sale, de la pupitrul Guvernului, in noaptea de 31 ianurie, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )