Libnet.ro
UNICEF

14:00

Interlopul Emi Pian va fi inmormantat duminica. Cum se vor desfasura funeraliile, in plina pandemie

Antena3 Antena3,
Interlopul Emi Pian va fi inmormantat duminica. Cum se vor desfasura funeraliile, in plina pandemie

La inmormantarea interlopului Emi Pian, care este programata sa aiba loc duminica, in cazul in care nu va fi amanata de familie, vor fi prezente echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Rutiere, pentru a se putea mentine ordinea. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Unde ajung banii lui Emi Pian, dupa moartea lui. Ce spune testamentul

Interlopul Emi Pian a fost ucis la numai 39 de ani, iar conform traditiei clanurilor, el ar fi lasat un testament, insa nu unul scris. Astfel, situatia nu este foarte clara in acest moment.

Ce se intampla vineri dimineata la casa lui Emi Pian. Cand va fi inmormantat interlopul

De marti, 4 august, vila lui Emi Pian este impanzita de lume dar si de forte de ordine, care mai nou le distribuie celor care vin la priveghiul fostului sef al clanului Duduienilor; masti de protectie si ii indeamna la repsectrea normelor de distantare sociala. Furnicar in Rahova la priveghiul lui Emi Pian Conform traditiei .

Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu. Interlopul nu a avut testament: cui ii raman banii

Intrebarea care ii macina pe toate multi apropiati de-ai lui Emi Pian este legata de averea lui, si ce se va alege de aceasta, sau, mai precis, la cine va ajunge. Fiindca interlopul ucis a strans o adevarata avere in ultimii ani. Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu Se zvoneste .

Cine e femeia dupa care a suferit Emi Pian. Interlopul a iubit-o atat de mult. Detalii socante

Emi Pian, interlopul ucis in urma cu cateva zile pe o strada din Bucuresti, in cartierul Giulesti, a avut o viata zbuciumata si din punct de vedere sentimental. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost injunghiat in zona femurului, lovitura fiindu-i fatala. Cine e femeia dupa .

Adevarata cauza a mortii lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvaluiri de ultima ora

S-a aflat adevarata cauza a mortii liderului clanului Duduianu. Avocatul familiei a dezvaluit ca interlopul nu ar fi murit in urma consumului de droguri sau a unui atac de cord, asa cum se vehicula. Despre ce este vorba, de fapt, aflati in paragrafele urmatoare. Care este adevarata cauza a mortii lui Emi Pian Avocatul clanului .

Cati bani facea zilnic Emi Pian din camata. Sumele sunt incredibile

S-a aflat cati bani facea zilnic Emi Pian din camata! Interlopul a avut parte de o moarte violenta, in noapte de luni spre marti, chiar dupa ce a dat bani cu camata, in timpul unei partide de barbut. Sumele imprumutate sunt colosale, iar castigurile erau la fel. S-a aflat cati bani castiga Emi Pian din .

Inimaginabil! Cate mii de euro facea Emi Pian intr-o singura zi! Unii muncesc un an pentru aceeasi suma!

Ies la iveala noi detalii-soc despre liderul clanului Duduienilor, Florin Mototolea zis Emi Pian. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, interlopul ucis in urma cu cateva zile castiga bani multi extrem de usor. Emi Pian era eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova de 11 luni, dupa ce a reusit sa convinga instanta ca merita sa fie eliberat.

Emi Pian mergea la jocurile de barbut doar pentru a imprumuta bani cu camata. Cat de multi bani strangea din ilegalitati si cum devenise protejatul politiei

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare inainte de termen, anul trecut in septembrie. Daca nu ar fi fost eliberat conditionat potrivit recursului compensatoriu, interlopul ar fi trebuit sa mai stea dupa gratii pana in ianuarie 2021.

Autopsia lui Emi Pian scoate la iveala un detaliu socant. Ce l-a ucis de fapt pe celebrul interlop!

Interlopul Florin Mototolea zis Emi Pian nu ar fi murit din cauza sectionarii arterei femurale, ci in urma unui infarct. Totul a pornit de la agresiunea pe care ar fi savarsit-o suspectul Gheorghe Richard Emilian, care se afla in Arestul Politiei Capitalei si va fi dus la mandat pentru arestare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )