Libnet.ro
UNICEF

16:00

Unde ajung banii lui Emi Pian, dupa moartea lui. Ce spune testamentul

Antena3 Antena3,
Unde ajung banii lui Emi Pian, dupa moartea lui. Ce spune testamentul

Interlopul Emi Pian a fost ucis la numai 39 de ani, iar conform traditiei clanurilor, el ar fi lasat un testament, insa nu unul scris. Astfel, situatia nu este foarte clara in acest moment. continuă pe Antena3

Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian. Ispita Bianca Pop, conflict violent cu familia clanului Duduianu

Ispita de la Insula Iubirii a creat un adevarat scandal la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce a fost scoasa afara de femeile Duduienilor! Aceasta este extrem de nervoasa dupa tot ce s-a intamplat. Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian Aceasta a fost indurerata din cauza mortii interlopului Emi Pian, astfel ca a decis .

Barbatul suspectat de uciderea lui Emi Pian, audiat de anchetatori. Richard Emanuel Gheorghe va explica pasii de la barbut la crima FOTO

Politistii de la Serviciul Omoruri il audiaza, vineri, pe Richard Emanuel Gheorghe cel care l-a ucis pe liderul Clanului Duduianu, Emi Pian dupa ce principalul suspect a trecut printr-o operatie la Spitalul Elias din Capitala, iar acum este capabil din punct de vedere medical sa raspunda intrebarilor anchetatorilor, au declarat pentru Adevarul surse apropiate anchetei.

VIDEO Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Zeci de oameni s-au inghesuit, fara masca, in curtea liderului clanului Duduianu

Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce zeci de oameni, fara masti si nerespectand regulile de distantare, s-au ingramadit in curtea liderului clanului interlopilor.

Urmeaza macelul! Ce se intampla cu Duduienii, dupa moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevarat razboi in lumea interlopa, atfel ca dupa priveghi a avut loc chemarea la razbunare: Sange pentru sange! Nici copiilor lor sa nu scape!. Si uite asa urmarile asasinarii liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala intr-un teatru de razboi. Mai multe detalii, in continuare. Clanul Duduianu vrea .

Reactia lui Iohannis, dupa moartea lui Emi Pian. Ce spune presedintele despre interlopii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a luat cuvantul si a vorbit despre clanurile interlope aflate in plin razboi, dupa asasinarea liderului gruparii Duduianu, miercuri, in jurul orei 3:00. Seful statului, care arunca, din nou, vina pe nimeni altii decat social-democratii, a declarat ca ne confruntam cu un fenomen pe care il observam cu ingrijorare. Declaratia presedintelui, in .

Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian. Teapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a incheiat

Dupa moartea lui Emi Pian au aparut foarte multe povesti tinute bine ascunse, care nu sunt deloc fericite. Nu degeaba clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din tara. Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian Faima clanului Duduieni a venit undeva prin anii 2000, datorita unor activitati infractionale violente dar si a unor aliante .

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu. Interlopul nu a avut testament: cui ii raman banii

Intrebarea care ii macina pe toate multi apropiati de-ai lui Emi Pian este legata de averea lui, si ce se va alege de aceasta, sau, mai precis, la cine va ajunge. Fiindca interlopul ucis a strans o adevarata avere in ultimii ani. Averea lui Emi Pian, subiect de scandal in clanul lui Duduianu Se zvoneste .

Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian. Jale si razbunare! Sute de oameni s-au adunat acolo!

Jale si razbunare - asta promit cei din clanul Duduienilor dupa moartea lui Emi Pian. Rudele interlopului au ridicat trupul de la Medicina Legala si se pregatesc de priveghi.

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a lasat o familie indurerata. Putini stiu ca temutul interlop a lasat in urma doi copii - o fata si un baiat de 20 de ani, care i-au daruit trei nepoti. Izabela, fiica lui Emi, trebuie sa se casatoreasca in weekend, insa planurile au fost amanate de moartea tulburatoare a tatalui sau. Iata ce profesie are Izabela Duduianu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )