Libnet.ro
UNICEF

19:45

intr-o COMUNA din Romania se intampla un lucru EXTRAORDINAR. Ar trebui luata ca model de intreaga tara

Antena3 Antena3,
intr-o COMUNA din Romania se intampla un lucru EXTRAORDINAR. Ar trebui luata ca model de intreaga tara

Incredibil, dar adevarat. O comuna din Romania are doar cativa someri. Asta pentru ca multi sateni si-au deschis intreprinderi si fabrici unde munceste majoritatea oamenilor din comuna. Ei spun ca au in. continuă pe Antena3

Avertismentul Europol privind bandele criminale din Romania. Dau cateva lovituri intr-un oras si se intorc la timp pentru ceai

Directorul Europol, Rob Wainwright, a avertizat asupra bandelor criminale din Romania care vizeaza orase europene, unde se deplaseaza cu ajutorul unor curse low-cost pentru a comite infractiuni, informeaza Daily.

Explozie intr-un bloc din localitatea damboviteana Fieni. Cinci persoane au fost ranite

O explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc din localitatea damboviteana Fieni. Cinci persoane au fost ranite si alte cateva zeci au fost evacuate. Ranitii, printre care se afla si un.

Protest impotriva proiectului minier Rosia Montana intr-un oras din Ungaria

O demonstratie a reunit cateva sute de participanti in Szolnok, in centrul Ungariei, miercuri, acestia protestand fata de proiectul minier Rosia Montana din Romania, potrivit presei internationale.

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, pus sub urmarire penala pentru conflict de interese si abuz in serviciu

Cutremur in sistemul medical romanesc! Profesorul Vasile Astarastoae, sef al Colegiului Medicilor din Romania, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii ieseni intr-un dosar in care este acuzat ca.

Industria din Romania care a sfidat criza. E pe crestere

In ciuda anilor economici dificili, atat hotelurile, cat si pensiunile din Romania s-au inmultit in ultima perioada anii 2009-2011, pentru care exista statistici) intr-un ritm chiar mai mare decat in anii de.

Explozie intr-un bloc din Iasi: O persoana a fost ranita

O explozie a avut loc miercuri seara intr-un bloc din Iasi, din cauza unei acumulari de gaze. Potrivit B1 TV, patru apartamente au fost avariate si o persoana a fost ranita. Stire in curs de actualizare.

Panica intr-un parc din New York. Un cersetor a injunghiat tot ce i-a iesit in cale

Un om al strazii din New York, cu probleme psihice, a injunghiat, ieri seara, cinci persoane intr-un parc din orasul american. Atacatorul a folosit drept arma o foarfeca, iar printre victime se afla si un copil.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita: 3 persoane ranite si zeci de locatari evacuati

O explozie puternica a avut loc marti dimineata intr-un bloc din Resita. Trei etaje din cele 10 ale imobilului au fost afectate. Tavanul dintre doua etaje a cedat in urma exploziei. Trei persoane au avut.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita

O explozie puternica a avut loc, in aceasta dimineata, intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului fiind afectate.

Fostii angajati ai Mechel Campia Turzii vor produce sosoni de schi la prima intreprindere sociala din Romania

Somerii de la Combinatul Mechel Campia Turzii vor lucra la prima intreprindere sociala din Romania, acolo unde vor produce sosoni pentru claparii de schi, printr-o finantare de la Comisia Europeana de 6,4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )