Libnet.ro
UNICEF

14:00

KLAUS IOHANNIS: PSD cauta smecherii sa nu semneze pactul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD cauta smecherii sa nu semneze pactul

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca PSD a venit cu fel si fel de povesti in legatura cu pactul pe care l-a propus, sustinand ca in acest fel social-democratii doresc sa evite a semna acordul national si sa repare legile justitiei si pe cele referitoare la vot. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: PSD a facut o campanie anti-europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri dupa-amiaza, la Alba Iulia, la lansarea cartii sale EU. RO - Un dialog deschis pentru Europa, ca prin votul dat la alegerile europarlamentare romanii au inteles ca PSD nu reprezinta Romania bine, iar social-democratii au pierdut rusinos alegerile respective.

Iohannis: PSD si ALDE au fost sanctionate drastic de romani, pentru abordarea lor antieuropeana din timpul campaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, pe 26 mai, romanii au sanctionat la vot discursul antieuropean promovat de PSD si ALDE in timpul campaniei electorale. Pe 26 mai, PSD a suferit o infrangere.

Klaus Iohannis, in vizita la Alba Iulia. Presedintele isi lanseaza noua carte si participa la o intalnire cu autoritatile locale

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, vineri, o vizita in municipiul Alba Iulia, context in care isi lanseaza cea de-a treia carte si are o intalnire cu autoritatile locale.

Klaus Iohannis efectueaza vineri o vizita la Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, vineri, o vizita in municipiul Alba Iulia, context in care isi va lansa cea de-a treia carte si va avea o intalnire cu autoritatile locale. Potrivit.

KLAUS IOHANNIS: Sa ne inspiram din sacrificiile eroilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de Ziua Eroilor, in care ne indeamna sa ne inspiram din sacrificiile eroilor pentru a gasi puterea de a triuma asupra tuturor obstacolelor.

Digi 24: Gestul urat facut de Calin Popescu Tariceanu la Cotroceni. Cum l-a sfidat pe Klaus Iohannis

Echipa lui Calin Popescu Tariceanu, prezenta, miercuri, la consultarile cu Presedintele Klaus Iohannis, a reusit sa produca rumoare la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, atac DUR la PSD: Le-am spus si in fata, la consultari. Fac fite! Pai se poate? Dupa ce si-au luat-o la vot? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou PSD. Seful statului s-a aratat nemultumit ca social-democratii nu au inteles votul romanilor si nu vor sa semneze pactul propus dupa consultarile de la.

Mihai Fifor: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, declara ca PSD va sustine Pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis, doar dacava fi construit in avantajul cetatenilor.

Concluzia consultarilor: Klaus Iohannis le cere partidelor sa semneze un pact national pentru Romania europeana. PSD a propus un grup de lucru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. in replica, premierul Viorica Dancila i-a propus presedintelui Klaus Iohannis formarea unui grup de lucru, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru ca rezultatele referendumului sa fie puse in aplicare cat mai repede.

MIHAI FIFOR: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor declara ca PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )