Libnet.ro
UNICEF

01:05

intr-o pauza a negocierilor PSD - UDMR, Kelemen Hunor a fost sunat de Viorel Hrebenciuc. Ce au discutat

România Liberă România Liberă,
intr-o pauza a negocierilor PSD - UDMR, Kelemen Hunor a fost sunat de Viorel Hrebenciuc. Ce au discutat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost sunat, luni, de fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc, intr-o pauza a intalnirii pe care Kelemen Hunor a avut-o cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu pe tema motiunii de cenzura. continuă pe România Liberă

La finalul negocierilor PSD - UDMR, Kelemen Hunor a fost sunat de Viorel Hrebenciuc. Ce au discutat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost sunat, luni, de fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc, la finalul intalnirii pe care Kelemen Hunor a avut-o cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu pe tema motiunii de cenzura.

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, semnaleaza ca va vota pentru motiunea de cenzura: Cei care au fost votati si detin majoritatea trebuie sa aiba si dreptul de a schimba ministrii si guvernul daca doresc

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a dat luni un semnal ca parlamentarii minoritatii maghiare vor sustine motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, afirmand ca cei care au obtinut majoritate, daca vor sa schimbe un guvern, trebuie sa aiba aceasta posibilitate de a o face.

Dragnea a iesit razand de la discutiile cu UDMR pe tema motiunii de cenzura. Cum a batut palma seful PSD cu Kelemen Hunor (VIDEO)

Liviu Dragnea a iesit cu zambetul pe buze de la negocierile cu liderii UDMR pentru sustinerea motiunii de cenzura. Si Kelemen Hunor, liderul Uniunii, a iesit la declaratii, acesta dand de.

in plina criza politica, Dragnea cauta sprijin la UDMR: Ce a discutat liderul PSD cu Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, cauta sprijin din partea altor partide in plin scandal politic cu premierul Sorin Grindeanu. Astfel, liderul social-democratilor s-a intalnit vineri dimineata cu pr.

UDMR vrea sa discute cu ambele tabere din PSD ca sa decida daca voteaza sau nu motiunea de cenzura. Parlamentarii UDMR nu vor asista, duminica, la citirea motiunii. Kelemen Hunor: Nu vrem sa arbitram conflictele lor interne

Parlamentarii UDMR nu vor veni duminica la sedinta in plen pentru a asista la citirea motiunii de cenzura care este initiata de PSD, a anuntat sambata liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Parlamentul are dreptul sa dea jos Guvernul. UDMR va decide pana marti daca sustine motiunea de cenzura. Ce ofera in schimb PSD

UDMR va decide, luni sau marti, daca sustine motiunea de cenzura contra Guvernului Grindeanu, care va fi votata miercuri, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

UDMR vrea sa discute cu ambele tabere din PSD ca sa decida daca voteaza sau nu motiunea de cenzura. Kelemen Hunor: Nu vrem sa arbitram conflictele lor interne

Coalitia aflata la guvernare este responsabila de actuala situatie politica, creata in urma refuzului premierului Sorin Grindeanu de a-si da demisia, iar UDMR nu doreste sa arbitreze conflictele din PSD sau din alt partid, a declarat sambata, la Cluj, presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Gata, s-a terminat! Soarta premierului Grindeanu a fost decisa. Adio, Guvern?

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, la finalul intalnirii cu liderii PSD, ca majoritatea parlamentara are dreptul sa schimbe premierul, daca asta doreste. Motiunea de cenzura este.

Kelemen Hunor, UDMR:Majoritatea parlamentara are dreptul sa schimbe premierul

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, la finalul intalnirii cu liderii PSD, ca majoritatea parlamentara are dreptul sa schimbe premierul, daca asta doreste. Motiunea de cenzura este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )