Libnet.ro
UNICEF

05:45

Inventie deosebita: ventilatorul de 8 ori mai ieftin decat cel creat de NASA ar putea salva milioane de vieti

Playtech Playtech,
Inventie deosebita: ventilatorul de 8 ori mai ieftin decat cel creat de NASA ar putea salva milioane de vieti

In cursa dezvoltarii ventilatoarelor mecanice pentru pacientii de la terapie intensiva a intrat un jucator surpriza. Iar creatia low-cost are deja cateva avantaje, dincolo de pret. William. continuă pe Playtech

Consiliul General discuta bugetul de peste 2,8 miliarde lei al companiilor municipale: Salarii de trei ori mai mari decat salariul mediu

Consiliul General al Municipiului Bucuresti discuta in sedinta de joi bugetul companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea, care se ridica la peste 2,8 miliarde lei 583 milioane de euro), din care numai salariile sunt de 644 milioane de lei 134 milioane de euro).

in cartierele sarace din Marea Britanie se inregistreaza de doua ori mai multe decese din cauza COVID-19 - studii

Noul coronavirus ucide de doua ori mai mult in cartierele defavorizate din Marea Britanie. Numarul deceselor este mai mare in randul populatiei de culoare sau al minoritatilor, acestia fiind mai expusi la virus din cauza meseriilor pe care le au, releva doua studii distincte aparute vineri, scrie AFP.

Rafila: Probabil au fost de zece ori mai multe cazuri, adica 120.000. E adevarat ca nu stim cifra reala a bolnavilor de coronavirus

Seful Societatii Romane de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, a declarat, miercuri seara, ca numarul real de cazuri de coronavirus in Romania nu este cunoscut, dar crede ca au fost de zece ori mai multe cazuri de infectare, dar, chiar si cu 120. 000 de cazuri, raportate la populatia tarii, procentul ramane extrem de mic.

Statul, intermediar in vanzarea mastilor catre populatie, spitale si firme private. Pretul, mai mare decat in magazine

Statul va fi intermediar in vanzarea mastilor de protectie catre populatie, spitale si firme private, urmand sa cumpere direct de la producatori, pentru a revinde ulterior la pretul de 2 lei plus TVA aproape 2,5 lei) cu circa 1 leu mai mult decat vor vinde unele magazine.

OPINII Se vor corecta actiunile mai mult decat valoarea dividendelor?

In ultimii ani exista un fenomen interesant. Actiunile care ofereau dividende grase incepeau sa creasca imediat dupa anuntarea propunerii de dividend si aprecierea mergea de multe ori si dupa votarea ei inf AGA.

Cat platesc in plus romanii care au amanat ratele: se poate ajunge la 4.000 de lei, mai mult decat salariul mediu

Ordonanta de urgenta 372020 le-a permis romanilor sa-si amane ratele. Perioada putea fi de pana la 9 luni. Vestea proasta vine cand vezi ce inseamna aceasta amanare. Si in cel mai.

Pandemia COVID-19 a prabusit increderea rusilor in Vladimir Putin si a aruncat tara intr-o criza economica mai grava decat cea din 2009

Pentru prima data in douazeci de ani de guvernare, Vladimir Putin se confrunta simultan cu un pericol triplu: criza economica, cuplata cu pandemia coronavirusului, deprecierea petrolului, principala sursa de venit a statului si saracia reala a majoritatii populatiei tarii. Pe acest fundal, increderea rusilor in Putin a scazut in luna martie la cel mai scazut nivel din ultimii 14 ani.

Institutul Pasteur: Coronavirusul circula in Franta inca din ianuarie Studii similare arata ca si in alte tari raspandirea COVID-19 a inceput mai devreme decat se stia initial

Cercetatorii de la Institutul Pasteur au ajuns la concluzia ca SARS-CoV-2 circula in Franta, mai ales in nordul tarii, inca din luna ianuarie. Oficial, coronavirusul a inceput sa se raspandeasca puternic i.

Statistica a numarat somerii din luna martie: sunt cu 58.000 mai multi decat in februarie. Rata somajului a urcat la 4,6%

In februarie, Florin D. era sef de sala la un restaurant din Maramures. Pe anul asta, planurile lui erau foarte bine conturate: din mai urma sa mearga pe Litoral, unde sa lucreze tot la restaurant. Anul trecut a castigat bani curati 8. 000 de euro in 3 luni. Anul asta voia sa vina acasa cu 10. 000, bani cu care si-ar fi renovat casa. Dar n-a fost sa fie. Acum, Florin D. este somer, iar vara lui se arata a fi un cosmar la care se uita cu groaza. Florin este unul din cei 58. 000 de noi someri dupa standardele Biroului International al Muncii) comunicati joi de Statistica. INS a confirmat tot joi cresterea ratei somajului din luna martie la 4,6% de la 3,9% in februarie).

Un neamt demonteaza psihoza numita coronavirus: Am invins boala mai usor decat gripa sezoniera

Potrivit statisticilor, 80 la suta dintre cei care contracteaza noul coronavirus nu vor avea nevoie de nicio ingrijire medicala. Din pacate, pe fondul meditizarii celor mai grave cazuri, lumea are impresia ca boala COVID-19 inseamna moarte sigura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )