Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investigatie RISE Project: Marii producatori de bere din Romania nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale

Hotnews Hotnews,
 Investigatie RISE Project: Marii producatori de bere din Romania nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale

Reporterii RISE Project au descoperit ca ingredientele din care se face berea nu sunt intotdeauna cele naturale si nici procesul de fabricatie nu este unul bazat pe principii tocmai simple. Declaratii, interviuri si documente obtinute de la persoane care activeaza in marea industrie a berii scot la iveala faptul ca cele patru mari companii producatoare de bere din Romania- Heineken Romania, Ursus Breweries, Bergenbier si Tuborg Romania - nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale. continuă pe Hotnews

Cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din Romania

In showroom-ul lor din Crangasi, cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din Romania. Prin deschiderea acestui magazin, se pare ca eMAG doreste sa ofere clientilor sai o experienta Apple autentica, prin design-ul implementat, modul de prezentare al produselor si staff-ul special instruit. Ar trebui sa clarificam faptul ca acesta nu este similar unui [] Cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum arata primul Apple Shop din Romania, pariul de 1 mil. dolari al lui Iulian Stanciu si eMAG

EMAG , cel mai mare retailer online din Romania, va deschide vineri, pe 18 septembrie, primul Apple Shop din Romania, un pariu de 1 milion de dolari pe un spatiu comercial de la care asteptarile sunt foarte mari.

Cum arata primul Apple Shop din Romania, pariul de 1 mil. dolari al lui Iulian Stanciu si eMAG

EMAG , cel mai mare retailer online din Romania, va deschide vineri, pe 18 septembrie, primul Apple Shop din Romania, un pariu de 1 milion de dolari pe un spatiu comercial de la care asteptarile sunt foarte mari.

(P) Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania - Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM

In perioada 19 23 septembrie are loc la ROMEXPO evenimentul anului pentru piata de mobilier din Romania targul BIFE-SIM. Companii din Romania si din strainatate, sute de modele, mii de piese, zeci de stiluri, informatii pentru.

Medicamentele ieftine dispar de pe piata din Romania

Peste 1. 300 de medicamente cu preturi mici au disparut de pe piata din Romania, in ultimii trei ani, iar alte 1. 200 de pastile accesibile vor disparea din farmacii in urmatorul an, scrie jurnalul. ro. Aproape.

Cei mai intalniti furnizori de internet fix in gospodariile din Romania: RCSRDS detine 53% din piata, mai mult decat Telekom, UPC si toti ceilalti furnizori din tara la un loc

RCSRDS este cel mai frecvent intalnit furnizor de internet fix in gospodariile din Romania, cu o cota de piata de 53%, mai mult decat Telekom 26%), UPC 11%) si toti ceilalti furnizori 11%) la un loc, potrivit unui studiu privind utilizarea serviciilor de internet fix - utilizatori persoane fizice, realizat de catre Mercury Research pentru ANCOM. Studiul, facut public joi de catre autoritatea de reglementare, a fost realizat in perioada octombrie-noiembrie 2014, pe un esantion de 1469 de persoane care au si folosesc conexiune de internet acasa, reprezentativ la nivel national pentru populatia cu varsta de peste 16 ani. Tarife: Abonatii RCSRDS platesc pentru un abonament de Internet Fix in medie 31 lei pe luna. Cei care au abonamente de internet fix de la Telekom platesc in general in jur de 37 lei pe luna.

Hornbach va deschide in aceasta toamna la Sibiu al saselea magazin din Romania

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, a inceput amenajarea celei de-a sasea locatii din Romania, la Sibiu, informeaza un comunicat de presa.

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de invatamant din lume

Universitatea din Bucuresti UB), Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele universitati din Romania prezente in topul celor mai bune de.

Romii din Romania, afaceri cu imigrantii: ii imbraca in haine tiganesti pentru a-i deruta pe politistii unguri, apoi ii trece granita in Austria si Germania

Romii din Transilvania profita de pe urma crizei imigrantilor. Acestia au trecut granita in Ungaria pentru a face afaceri cu refugiatii blocati pe teritoriul maghiar din cauza gardurilor si restrictiilor.

Un renumit pictor din Romania face un gest impresionant pentru un copil care are nevoie de ajutor

Un pictor renumit a facut un gest minunat pentru Matei, baietelul de 6 luni din Iasi care are nevoie urgent de bani pentru un implant cohlear. Copilul are nevoie de proteze auditive pentru ambele urechi ca sa poata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )