Libnet.ro
UNICEF

19:00

Investitie de 100.000 de euro in prima academie de fashion din Romania, Luxury Academy

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitie de 100.000 de euro in prima academie de fashion din Romania, Luxury Academy

Aura Anghel, o tanara antrenoare din Brasov, a renuntat la afacerea pe care o detinea in Italia pentru a se reintoarce in tara si a infiinta Luxury Academy, prima academie de fashion si stil din Romania, in urma unei investitii de 100. 000 de euro. Aura. continuă pe Wall-Street Ro

Icoana bizara care a aparut pe site-ul BOR. Reactia Bisericii Catolice din Romania

O icoana aparuta pe site-ul agentiei de presa al Bisericii Ortodoxe starneste reactia Bisericii Catolice din Romania. Mai precis a purtatorului ei de cuvant, parintele Francisc Dobos.

(P) REGATA, cel mai important jucator in importul si distributia materialelor de constructii din Romania, isi anunta planurile pentru 2018: birouri noi in Bucuresti, recrutare echipe noi si digitalizarea companiei

Povestea REGATA incepe in 1993, la Targoviste. Prin ambitie, organizare si profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand ca in cei 25 de ani de experienta sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania.

Acuzatii grave ale celor mai buni saritori de schi din Romania, umiliti la turneele internationale

Cei mai buni saritori de schi din Romania, Eduard Torok si Iulian Pitea, ambii de 20 de ani, nu au mai participat la Turneul celor 4 Trambuline, precizand ca au aflat chiar in Austria,.

Liderii maghiarilor din Romania cer autonomie

Liderii partidelor maghiare din Romania cer autonomie teritoriala, locala si culturala. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca exista trei feluri de autonomie pe care o revendica - teritoriala, locala si.

Forumul judecatorilor din Romania infirma zvonurile legate de emiterea vreunui aviz din partea Comisiei de la Venetia cu privire la modificarile aduse legilor justitiei

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania infirma zvonurile legate de emiterea vreunui aviz din partea Comisiei de la Venetia cu privire la modificarile legior justitiei promovate in Parlament.

Cea mai saraca localitate din Romania. Toti oamenii au plecat, sute de case sunt pustii

In Romania, saracia atinge in unele zone cote alarmante. in secolul XXI, la doar 100 de kilometri de Bucuresti, o localitate romaneasca a ramas fara speranta, dupa ce aproape.

intr-un oras din Romania a inceput sa curga aghiasma la robinete. Cum este posibil

Un preot din satul Lunca Mare, din Prahova, a sfintit uzina de apa de la Barajul Paltinu, astfel ca zeci de mii de oameni au apa sfintita direct la robinet. De la aceasta uzina este alimentat Ploiestiul, dar si.

Cum a fost anul 2017 pentru PEFOC.ro si unde se claseaza acum pe piata semineelor din Romania

Simplul fapt ca ai gasit o idee geniala si ca iti doresti sa ai succes nu este de ajuns pentru a pune pe picioare o afacere sustenabila. De fapt, statisticile arata ca un procent covarsitor din.

Simona Halep a mers intr-un restaurant din Romania sa ia masa. Ce surpriza a avut cand a venit nota de plata

Viata Simonei Halep s-a schimbat radical de cand a ajuns numarul unu mondial. Sportiva a povestit amuzata ca de fiecare data cand iese sa ia masa intr-un restaurant din Capitala, nu plateste no.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )