Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liderii maghiarilor din Romania cer autonomie

Antena3 Antena3,
Liderii maghiarilor din Romania cer autonomie

Liderii partidelor maghiare din Romania cer autonomie teritoriala, locala si culturala. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca exista trei feluri de autonomie pe care o revendica - teritoriala, locala si. continuă pe Antena3

Acuzatii grave ale celor mai buni saritori de schi din Romania, umiliti la turneele internationale

Cei mai buni saritori de schi din Romania, Eduard Torok si Iulian Pitea, ambii de 20 de ani, nu au mai participat la Turneul celor 4 Trambuline, precizand ca au aflat chiar in Austria,.

Forumul judecatorilor din Romania infirma zvonurile legate de emiterea vreunui aviz din partea Comisiei de la Venetia cu privire la modificarile aduse legilor justitiei

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania infirma zvonurile legate de emiterea vreunui aviz din partea Comisiei de la Venetia cu privire la modificarile legior justitiei promovate in Parlament.

O alta banca se retrage din Romania

Inca o banca se retrage din Romania: israelienii de la Bank Leumi au decis sa vanda subsidiara din tara noastra catre fondul britanic de investitii Argo Capital Management. Bank Leumi a.

Anuntul facut de cel mai bun student din Romania: Voi pleca din tara. Sper sa ma intorc

Cei mai buni studenti romani din Romania si din strainatate au fost premiati la cea de-a IX-a editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), in cadrul unei festivitati.

Profetia parintelui Arsenie Boca despre cutremurul cel mare din Romania

Parintele Arsenie Boca a prezis de-a lungul timpului cele doua cutremure care au lovit Romania in secolul trecut, dar a vorbit si despre un al treilea. Parintele Arsenie Boca, despre care se spune ca.

Cum arata unicul tren-hotel din Romania - VIDEO

Viseul de Sus si Valea Vaserului nu se rezuma doar la Mocanita. La doar cativa metri de aceasta se gaseste trenul-hotel Carpathia-Express, o facilitate de cazare unica in Romania. Este.

Locuitori din trei oblasturi din nord-vestul Bulgariei vor sa faca parte din Romania

Locuitori din regiunea de nord-vest a Bulgariei, care detine presedintia semestriala a UE, strang semnaturi in vederea unei declaratii prin care oblasturile Vidin, Vrata si Montana sa se desparta de tara si fie sa devina autonome, fie sa faca parte din Romania, potrivit postului Nova TV, citat de site-ul Novinite. com, informeaza News. ro.

intr-un oras din Romania a inceput sa curga aghiasma la robinete. Cum este posibil

Un preot din satul Lunca Mare, din Prahova, a sfintit uzina de apa de la Barajul Paltinu, astfel ca zeci de mii de oameni au apa sfintita direct la robinet. De la aceasta uzina este alimentat Ploiestiul, dar si.

Cum a fost anul 2017 pentru PEFOC.ro si unde se claseaza acum pe piata semineelor din Romania

Simplul fapt ca ai gasit o idee geniala si ca iti doresti sa ai succes nu este de ajuns pentru a pune pe picioare o afacere sustenabila. De fapt, statisticile arata ca un procent covarsitor din.

Simona Halep a mers intr-un restaurant din Romania sa ia masa. Ce surpriza a avut cand a venit nota de plata

Viata Simonei Halep s-a schimbat radical de cand a ajuns numarul unu mondial. Sportiva a povestit amuzata ca de fiecare data cand iese sa ia masa intr-un restaurant din Capitala, nu plateste no.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )