Libnet.ro
UNICEF

15:00

Investitie de 34 de milioane euro pentru informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitie de 34 de milioane euro pentru informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civila

Sistemul de emitere a actelor de stare civila va fi informatizat cu o investitie de 34 de milioane de lei din fonduri europene, urmand ca prin acest proiect toate datele referitoare la procedurile si formularele privind starea civila, descarcarea lor si completare in format editabil, precum si plata taxelor si programarea sa se poata face online, anunta astazi Ministerul Afacerilor Interne MAI), care a depus cererea de finantare. continuă pe Ziarul Bursa

Investitie de 34 de milioane de euro pentru informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civila

Sistemul de emitere a actelor de stare civila va fi informatizat cu o investitie de 34 de milioane de lei din fonduri europene, urmand ca prin acest proiect toate datele referitoare la procedurile si formularele privind starea civila, descarcarea lor si completare in format editabil, precum si plata taxelor si programarea sa se poata face online, anunta astazi Ministerul Afacerilor Interne MAI), care a depus cererea de finantare.

MAI: Investitie de 34 de milioane de euro din fonduri europene pentru informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civila

Sistemul de emitere a actelor de stare civila va fi informatizat cu o investitie de 34 de milioane de lei din fonduri europene, urmand ca prin acest proiect toate datele referitoare la procedurile si formularele privind starea civila, descarcarea lor si completare in format editabil, precum si plata taxelor si programarea sa se poata face online, anunta vineri Ministerul Afacerilor Interne MAI), care a depus cererea de finantare, scrie News. ro. Proiectul ar urma sa fie implementat de MAI, in colaborare cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Investitie de 34 de milioane de euro din fonduri europene pentru informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civila

Sistemul de emitere a actelor de stare civila va fi informatizat cu o investitie de 34 de milioane de lei din fonduri europene, urmand ca prin acest proiect toate datele referitoare la procedurile si formularele privind starea civila, descarcarea lor si completare in format editabil, precum si plata taxelor si programarea sa se poata face online, anunta vineri Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Comisia Europeana a aprobat un grant de peste 27 de milioane de euro pentru Transelectrica

Comisia Europeana a aprobat un grant in valoare de 27,09 milioane de euro pentru Transelectrica, in vedere construirii liniei electrice de 400 kV Cernavoda - Stalpu, a anuntat joi Transelectrica, scrie News. ro.

Faze tari:Adidasii cu care poti intra gratis la metrou tot anul; Zeci de milioane de euro pentru o stea de mare care devoreaza corali;Premiera in stiinta: ADN-ul unui om care a murit in 1827 a fost creat fara ramasitele sale

Adidasii cu care poti intra gratis la metrou tot anul. Adidasii, care se vand cu 180 de euro, contin si un abonament anual de transport in comun pentru Berlin in valoare de sapte sute de euro. Acest program i-ar putea ajuta pe doctori sa prezica moartea. Algoritmul aprobat de FDA se numeste Wave Clinical Platform si poate sa sesizeze schimbarile subtile ale semnelor vitale si poate trimite alerte cu pana la sase ore inainte de un potential eveniment fatal.

Opinary, un startup ce creeaza instrumente de sondare publica pentru presa online, primeste o investitie de 3 milioane euro din Statele Unite

Opinary este un startup care dezvolta unelete prin care publicatiile online pot realiza sondaje de opinie in randul cititorilor. Firma a primit o investitie de 3 milioane de euro din partea unui grup de investitori americani. Printre publicatiile cu care colaboreaza startup-ul se numara The Times, The Guardian, The Independent si HotNews. ro.

Ministerul Apararii cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ministerul Apararii cumpara de la sapte firme utilaje pentru infrastructura unitatilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene in valoare de 61,3 milioane lei 13,1 milioane euro), fara TVA.

MApN cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ministerul Apararii cumpara de la sapte firme utilaje pentru infrastructura unitatilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene in valoare de 61,3 milioane lei 13,1 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 5,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 24,1 milioane de lei 5,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 121,4 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 26 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 121,4 milioane de lei 26 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 61,9 milioane de lei).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )