Libnet.ro
UNICEF

15:00

invingator absolut. in ce judet a castigat Klaus Iohannis fiecare localitate

B1 B1,
invingator absolut. in ce judet a castigat Klaus Iohannis fiecare localitate

Klaus Iohannis, care a obtinut o victorie zdrobitoare in finala prezidentialelor, este castigatorul absolut al scrutinului la nivelul judetului Sibiu, unde a obtinut majoritatea voturilor valabil exprimate din fi. continuă pe B1

Klaus Iohannis, invingator in peste 3 sferturi din sectiile organizate in tara Care au fost singurele resedinte de judet din Romania castigate de Viorica Dancila

Klaus Iohannis, marele castigator al alegerilor prezidentiale, s-a impus in 78% dintre sectiile de votare, in timp ce Viorica Dancila, candidata PSD, a iesit invingatoare in restul de 22%, potrivit.

SATU MARE: Klaus Iohannis a castigat in orase si a pierdut in doua comune

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in toate orasele din judetul Satu Mare, el pierzand in doar doua comune din judet, potrivit centralizarii pe localitati facuta de liberali.

Ce a spus mama lui Klaus Iohannis, cand a aflat ca acesta a castigat alegerile prezidentiale. Reactie neasteptata

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor in fata Vioricai Dancila si a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Mama presedintelui Romaniei a fost extrem de bucuroasa cand a aflat rezultatul alegerilor, dar a refuzat sa comenteze subiectul. Mama lui Klaus Iohannis s-a bucurat enorm cand a aflat ca acesta a .

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Exit Poll. E OFICIAL. Klaus Iohannis a castigat Alegerile Prezidentiale. Datele si procentele sunt clare!

Au aparut primele date de tip exit poll oficiale, realizate de Curs-Avangarde, la ora 21:00, dar si de reprezentantii IRES. Conform acestora, Klaus Iohannis a reusit sa obtina un nou mandat de presedinte al Romaniei, castigand detasat alegerile prezidentiale in dauna Vioricai Dancila. UPDATE Exit-poll IRES, ora 21:00: Klaus Iohannis- 67,1% Viorica Dancila- 32,9% .

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Rezultate oficiale finale in turul II al alegerilor prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Cotroceni. Iohannis a castigat alegerile.

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

Ruralul din Alba a votat covarsitor cu Klaus Iohannis. Dancila a castigat la Rosia Montana cu 4 voturi in plus

Ruralul din Alba a aratat si la aceste alegeri prezidentiale ca sustine candidatul PNL. Klaus Iohannis are castig de cauza in 64 din cele 67 de comune ale judetului.

Klaus Iohannis a castigat detasat in toate orasele din Prahova

Klaus Iohannis a castigat detasat si turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale in judetul Prahova. Candidatul PNL a obtinut220. 268de voturi 64,39%), in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de121. 832de prahoveni 35,61%).

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat in toate orasele din Vrancea si in marea majoritate a comunelor

Klaus Iohannis a obtinut 86. 028 de voturi, adica un procent de 59,30%, iar Viorica Dancila a luat 59. 047 de voturi, adica 40,70%. Rezultatele finale oficiale vor fi prezentate in cursul zilei de luni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )