Libnet.ro
UNICEF

18:00

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Playtech Playtech,
Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] . continuă pe Playtech

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

Topul celor mai populare destinatii din lume, dezvaluit de TripAdvisor

Londra este cea mai populara destinatie de anul acesta si ia trofeul Alegerea calatorului oferit deTripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme de sfaturi pentru calatorii. Surpriza o reprezinta insa faptul ca New York nu a intrat in top 10. Cat despre Capitala Romaniei, Bucurestiul nici nu este prezent in top.

Nu e gluma! Parlamentul britanic va dezbate pe 1 aprilie cea mai semnata petitie din istoria sa, prin care aproape sase milioane de oameni au cerut ramanerea in UE

Deputatii britanici vor dezbate, pe 1 aprilie, ceea ce au anuntat ca fiind cea mai semnata petitie trimisa vreodata Parlamentului de la Londra, prin care aproape sase milioane de oameni din Regatul Unit au cerut.

Stirile ProTV: Cea mai noua autostrada din tara, plina de gropi. Cum si-a spart o soferita parbrizul

Putine si pline de gropi, autostrazile din Romania au mereu probleme. Soferii se plang de ultima intrata pe lista, Autostrada urbana dintre Capitala si Centura. Unii s-au trezit cu parbrizul spart de pietrele aparute in gropile din asfalt.

Legaturi cu nazistii pentru a doua cea mai bogata familie din Germania. Locul lor ar fi la puscarie

Familia Reimann, una din cele mai bogate din Germania, la conducerea firmei care detine, printre altele, produsele anticalcar Calgon sau reteaua de restaurante de tip fast food Pret a manger, a recunoscut.

FOTO Adolescentul roman calificat la cea mai mare competitie de robotica din lume: Vreau sa fac o corporatie care sa bata Samsung si Apple

Andrei Istudor, elev in clasa a X-a a Colegiului National Unirea din Focsani, este unul dintre cei mai buni roboticieni ai Romaniei.

VIDEO inca o premiera nationala in cea mai performanta comuna din Romania. Cum isi pot plati impozitele locuitorii din Ciugud

Administratia locala din comuna Ciugud, devenita celebra la nivel national pentru gradul ridicat de absorbtie a fondurilor europene peste 25 de milioane de euro), a realizat o noua premiera nationala. Din 2019, locuitorii comunei, respectiv toate persoanele fizice si juridice, isi pot plati taxele si impozitele la sase automate electronice instalate in satele comunei.

Reputatia Ioanei Sisea, salvata de o prezentare de artist la Atelier 35. Saliva si stereotipuri, in cea mai curajoasa galerie din Bucuresti

Galeria de arta Atelier 35 Selari 13, in Centrul Vechi) organizeaza in data de joi, 28 martie, de la ora 18. 00, prezentarea sustinuta de artista Ioana Sisea despre subversiune ca deturnare a cliseelor heterosexuale din mass media si arta asupra statutului si rolurilor din viata profesionala ale femeii contemporane. Totul va avea loc in cadrul scandaloasei expozitii Reputation Matters a artistei, deschisa aici pana pe 6 aprilie.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Grupul italian Atlantia SpA, cea mai mare companie de infrastructura din lume, considera Europa drept cea mai atractiva piata pentru crestere si ar putea chiar sa beneficieze de pe urma Brexitului, in conditiile in care traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii ar putea sa creasca, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )