Libnet.ro
UNICEF

08:00

IOHANNIS: ALDE nu este interesat de situatia Justitiei din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: ALDE nu este interesat de situatia Justitiei din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a criticat astazi lipsa reprezentantilor ALDE de la consultarile organizate la Palatul Cotroceni, precizand, in context, ca acest partid nu este interesat de situatia Justitiei din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, reactie dura dupa ce partidul lui Tariceanu nu s-a prezentat la consultari: ALDE nu este preocupat de situatia justitie din Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat, vineri, pe cei de la ALDE pentru faptul ca nu s-au prezentat la consultarile de la Palatul Cotroceni. Ar fi trebuit, tot astazi sa participe la consultari si.

Basescu: As vota pentru Kovesi procuror sef european / De ce crede insa fostul presedinte ca aceasta a facut foarte mult rau Justitiei din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ar vota pentru ca Laura Codruta Kovesi sa ajunga procuror sef European, chiar daca, sustine el, fosta sefa a DNA a facut foarte mult rau Justitiei si a dat munitie PSD.

Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat despre situatia justitiei. Toti cei prezenti s-au aratat ingrijorati

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,la finalul consultarilorpe tema situatiei din Justitie. Am avut consultari cu reprezentantii.

Situatia inginerilor din Romania, dezbatuta la un simpozion organizat de ICA

Criza fortei de munca loveste si industria alimentara. in urmatorii ani, Romania va avea nevoie de sute de mii de ingineri. Avem bani si tehnologie, dar multi absolventi prefera sa lucreze in laboratoarele.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei, spunand ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar si intrebandu-se daca ii este doar recunoscator procurorului general pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale.

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania spune ca Ioan Muntean nu este membru. Dovada ca a mintit

Octav Bjoza,presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a raspuns unei intrebari referitoare la cazul Ioan Muntean, cel care a facut parte din delegatia PSD care a mers la.

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania spune ca Ioan Muntean nu este membru. Dovada ca Octav Bjoza a mintit

Octav Bjoza,presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a raspuns unei intrebari referitoare la cazul Ioan Muntean, cel care a facut parte din delegatia PSD care a mers la.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

ACEBOP: Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie

Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie, importuri masive, dar si cu campanii media negative, legate de utilizarea hormonilor si a proteinelor interzise, afirma presedintele Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine ACEBOP), Mary Pana.

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in 2018, fata de anul precedent

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in al patrulea trimestru al anului 2018, comparativ cu acelasi trimestru al anului precedent si cu 0,8% comparativ cu al treilea trimestru al aceluiasi an, potrivit datelor Eurostat, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )