Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania spune ca Ioan Muntean nu este membru. Dovada ca Octav Bjoza a mintit

Antena3 Antena3,
Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania spune ca Ioan Muntean nu este membru. Dovada ca Octav Bjoza a mintit

Octav Bjoza,presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a raspuns unei intrebari referitoare la cazul Ioan Muntean, cel care a facut parte din delegatia PSD care a mers la. continuă pe Antena3

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania spune ca Ioan Muntean nu este membru. Dovada ca a mintit

Octav Bjoza,presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a raspuns unei intrebari referitoare la cazul Ioan Muntean, cel care a facut parte din delegatia PSD care a mers la.

UPDATE Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de nacazul fostilor detinuti politici pentru a-si justifica asaltul asupra justitiei este jalnica

Presedintele Iohannis a acuzat PSD ca se foloseste de nacazul fostilor detinuti politici pentru a-si justifica asaltul la adresa Justitiei. Seful statului a facut acesta declaratie la finalul consultarilor de la Cotroceni cu delegatia PSD din care au facut parte Ioan Muntean si Marin Iancu, fossi detinuti la Aiud.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul celor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei este de-a dreptul jalnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat, vineri, pe cei de la PSD ca au incercat sa se foloseasca de necazul a doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei. Este o.

Pe cuvant. Detinuti politici sau detinuti politic?

Ana Iorga a vorbit, vineri, la Pe cuvant, despre care este forma corecta: detinuti politici sau detinuti politic. Din pacate nu exista norme clare ale limbii romane in acest caz, asa ca ramane.

Raluca Turcan (PNL): Liviu Dragnea nu a facut NIMIC pentru fostii detinuti politici. Ei nu au fost detinuti pentru ca au fost INFRACTORI

Liviu Dragnea nu a facut nimic pentru fostii detinuti politici si deci nu are niciun drept sa se foloseasca de suferinta acestor oameni, a precizat prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, intr-o postare pe.

RALUCA TURCAN: Dragnea sa nu se ascunda in spatele unor fosti detinuti politici

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a scris, astazi, pe Facebook, dupa ce PSD a trimis doi fosti detinuti politici la consultarile de la Cotroceni, ca este un spectacol grotesc si i-a cerut lui Liviu Dragnea sa nu se ascunda in spatele acestor oameni pentru care nu a facut nimic.

ACEBOP: Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie

Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie, importuri masive, dar si cu campanii media negative, legate de utilizarea hormonilor si a proteinelor interzise, afirma presedintele Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine ACEBOP), Mary Pana.

IOHANNIS: ALDE nu este interesat de situatia Justitiei din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a criticat astazi lipsa reprezentantilor ALDE de la consultarile organizate la Palatul Cotroceni, precizand, in context, ca acest partid nu este interesat de situatia Justitiei din Romania.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in 2018, fata de anul precedent

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in al patrulea trimestru al anului 2018, comparativ cu acelasi trimestru al anului precedent si cu 0,8% comparativ cu al treilea trimestru al aceluiasi an, potrivit datelor Eurostat, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )