Libnet.ro
UNICEF

21:45

ACEBOP: Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ACEBOP: Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie

Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie, importuri masive, dar si cu campanii media negative, legate de utilizarea hormonilor si a proteinelor interzise, afirma presedintele Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine ACEBOP), Mary Pana. continuă pe Ziarul Bursa

Paradox. Desi supraproducem carne de pasare, tot importam masiv

Piata carnii de pasare din Romania se confrunta cu supraproductie, importuri masive, dar si cu campanii media negative, legate de utilizarea hormonilor si a proteinelor interzise, afirma presedintele Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine ACEBOP), Mary Pana.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

IOHANNIS: ALDE nu este interesat de situatia Justitiei din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a criticat astazi lipsa reprezentantilor ALDE de la consultarile organizate la Palatul Cotroceni, precizand, in context, ca acest partid nu este interesat de situatia Justitiei din Romania.

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania spune ca Ioan Muntean nu este membru. Dovada ca a mintit

Octav Bjoza,presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a raspuns unei intrebari referitoare la cazul Ioan Muntean, cel care a facut parte din delegatia PSD care a mers la.

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania spune ca Ioan Muntean nu este membru. Dovada ca Octav Bjoza a mintit

Octav Bjoza,presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a raspuns unei intrebari referitoare la cazul Ioan Muntean, cel care a facut parte din delegatia PSD care a mers la.

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in 2018, fata de anul precedent

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in al patrulea trimestru al anului 2018, comparativ cu acelasi trimestru al anului precedent si cu 0,8% comparativ cu al treilea trimestru al aceluiasi an, potrivit datelor Eurostat, scrie Mediafax.

Cum se folosesc Djokovic si Federer de tehnologie din Romania pentru a-si spiona adversarii

Jucatorii de tenis Novak Djokovic si Roger Federer se pregatesc temeinic inainte de meciuri. Dar, pe langa antrenamente, se folosesc si de noile tehnologii pentru a performa pe terenul de tenis. Sarbul Novak Djokovic si elvetianul Roger Federer folosesc un sistem automat de analiza statistica realizat de compania indiana Infosys. Recent, firma si-a deschis un [] .

Un nou brand de lux pe piata romaneasca de fashion: Falconeri deschide primul magazin din Romania

Falconeri, brand italian de lux, recunoscut pentru tricotaje, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180. 000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania: cum functioneaza acestea

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania, valoarea acestuia ajungand la 1 miliard de euro. Prima emisiune de obligatiuni ipotecare din cadrul programului va avea o limita de 200 milioane euro si va avea loc in.

Eroul Zilei. Performanta uriasa pentru sase elevi din Romania la NASA

Sase liceeni de la Colegiul National Sfantul Sava, au castigat un concurs NASA la care au participat peste 3. 000 de echipe din toata lumea. Adolescentii au proiectat o navaplasata in spatiu,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )