Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis anunta redeschiderea pietelor de la sfarsitul acestei saptamani

Adevărul Adevărul,
Iohannis anunta redeschiderea pietelor de la sfarsitul acestei saptamani

Pietele agroalimentare vor fi redeschise de la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat miercuri presedintesle Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele in ultimele saptamani numarul de persoane nou infectate in fiecare zi a scazut semnificativ (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca, in urma discutiilor cu specialistii, s-a decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele. Seful statului a participat,.

Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat astazi ca impreuna cu Guvernul a hotarat redeschiderea pietelor incepand cu finalul acestei saptamani.

Cuc il acuza pe Iohannis ca refuza redeschiderea pietelor desi Parlamentul a aprobat decizia

Fostul ministru Razvan Cuc PSD) il acuza pe presedintele Iohannis ca refuza redeschiderea pietelor .

RAZVAN CUC: Klaus Iohannis minte cand spune ca legea privind redeschiderea pietelor nu a ajuns la el

Deputatul PSD Razvan Cuc sustine ca presedintele Klaus Iohannis minte cand sustine ca legea privind redeschiderea pietelor nu a ajuns la el pentru promulgare, conform Agerpres.

Iohannis spune ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD pentru redeschiderea pietelor Ciolacu: Minte din nou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD care prevede redeschiderea pietelor. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe Iohannis ca minte din nou, pentru ca actul normativ ar fi fost trimis la promulgare de aproape 20 de zile.

Ludovic Orban: Am atacat la CCR legea care prevede redeschiderea pietelor. O lege nu poate sa modifice o Hotarare de Guvern legata de starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede redeschiderea pietelor ce functioneaza in spatii inchise. Activitatea in cadrul acestora a fost.

Pietele vor fi redeschise in aceasta saptamana

Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca pietele vor fi redeschise la sfarsitul acestei saptamani dupa c.

VIDEO Pietele vor fi redeschise din acest week-end. Iohannis: Am discutat cu expertii, cu specialistii. UPDATE

Pietele in spatii inchise vor fi redeschise de la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban: Am atacat la CCR Legea care prevede redeschiderea pietelor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta.

Ludovic Orban a anuntat ca legea care prevede redeschiderea pietelor a fost atacata la CCR de catre Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta, potrivit News.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )