Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Pietele vor fi redeschise in aceasta saptamana

România Liberă România Liberă,
Pietele vor fi redeschise in aceasta saptamana

Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca pietele vor fi redeschise la sfarsitul acestei saptamani dupa c. continuă pe România Liberă

VIDEO Pietele vor fi redeschise din acest week-end. Iohannis: Am discutat cu expertii, cu specialistii. UPDATE

Pietele in spatii inchise vor fi redeschise de la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele in ultimele saptamani numarul de persoane nou infectate in fiecare zi a scazut semnificativ (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca, in urma discutiilor cu specialistii, s-a decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele. Seful statului a participat,.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa fie redeschise pietele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca pe fondul scaderii numarului zilnic de infectari cu COVID-19 si in urma consultarilor cu specialistii, a luat decizia de a redeschide pietele, la sfarsitul saptamanii curente.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Klaus Iohannis: Proiectele de infrastructura din zona Moldovei sunt de maxima importanta si vor fi realizate (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a participatmiercurila deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau, despre care sustine ca a fost finalizat cu un an inainte de.

Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Primii care vor face vaccinul anti-COVID-19 sunt cei din sistemul medical, intre care si voluntarii care vor participa la imunizare, si populatia vulnerabila, iar Administratia Prezidentiala si Guvernul se va vaccina cu a doua transa de vaccin, a declarat, duminica, presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

Klaus Iohannis: Poate reusim pana in vara anului viitor sa terminam de tot cu aceasta pandemie

Presedintele Klaus Iohannis spera sa avem sarbatori fara restrictii.

Klaus Iohannis, despre situatia bolnavilor COVID tratati in corturi: Se lucreaza la solutii. in cel mai scurt timp nuvor mai exista pacienti care stau in cort, in frig

Klaus Iohannis a raspuns, luni, in cadrul unei conferinte de presa la intrebarile adresate de jurnalisti. in ceea ce priveste situatia pacientilor infectatati cu COVID, care sunt tratati in.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )