Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis a aprobat legea prin care Guvernul poate emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a aprobat legea prin care Guvernul poate emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind promulgarea Legii pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonante in perioada vacantei parlamentare iulie - august), in domenii care nu fac obiectul legilor organice. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorii au aprobat legea privind pensiile functionarilor publici

Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data pensionarii, .

Senatul a adoptat propunerea legislativa prin care presedintele CNA poate fi demis

Plenul Senatului a adoptat luni propunerea legislativa pentru modificarea art. 20 din Legea audiovizualului nr. 402/2002, prin care respingerea de catre Parlament a raportului anual de activitate al CNA atrage, de drept, demiterea din functie a presedintelui Consiliului.

Cine este singurul om care mai poate salva Grecia

Liderii europeni si cei ai Grecei si-au inceput batalia pentru a convinge electoratul in privinta drumului pe care Grecia il va parcurge incepand de duminica incolo. Fiecare parte incearca sa le demonstreze .

Clipele de groaza prin care a trecut o vedeta. Ne vom prabusi!

Chiar si dupa standardele celor mai tari emisiuni cu farse, cea a carei victima a fost Paris Hilton, pare a fi cam mult. Vedeta a fost pacalita intr-un show egiptean de televiziune de actorul Ramaz Galal, care a.

METODA SIGURA prin care poti SCAPA de POSTERIORUL LASAT

Fundul lasat si lipsa feselor tonifiate este o problema cu care se confrunta marea majoritate a femeilor, inca de la varste foarte fragede, scrie lyla. ro. Pentru a scapa de fundul lasat si pentru a tonifia fesele nu se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )