Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre acordul UE si Marea Britanie privind relatia post Brexit: Va proteja interesele companiilor si cetatenilor romani

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre acordul UE si Marea Britanie privind relatia post Brexit: Va proteja interesele companiilor si cetatenilor romani

Presedintele Klaus Iohannis a salutat acordul la care au ajuns joi negociatorii europeni si britanici privind relatia pe care o va avea UE cu Marea Britanie, post Brexit, si a adaugat ca acest lucru va proteja interesele companiilor si cetatenilor romani. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Romania saluta convenirea parteneriatului dintre UE si Marea Britanie privind relatiile viitoare. Acordul va proteja interesele companiilor si ale cetatenilor romani

Romania saluta convenirea parteneriatului dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in ceea ce priveste relatiile viitoare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, dupa vestea ca Londra si Bruxellesul au.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi negocierile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi negocierile dificile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala, citata de Reuters si News. ro.

Sute de romani blocati la granita dintre Franta si Marea Britanie. Comisia Europeana recomanda tarilor sa permita calatoriile esentiale

Comisia Europeana le-a recomandat, marti, tarilor Uniunii Europene sa aiba o abordare coordonata privind masurile aplicate in relatia cu Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului si sa permita deplasarile esentiale, potrivit Digi 24, care citeaza Mediafax.

BREXIT Tot ce trebuie sa stie romanii despre regimul de vize si conditiile de calatorie daca vor sa mearga in Marea Britanie dupa 1 ianuarie

Romanii vor putea intra in Marea Britanie pentru sederi de scurta durata, adica in scop turistic sau in vizita, pentru o perioada de pana la 6 luni intr-un an, fara a avea nevoie de o viza de intrare. Cu toate acestea, romanii care vor sa munceasca in cele 6 luni trebuie sa obtina, in prealabil, o viza de intrare. incepand cu 1 ianuarie 2021, Regatul Unit isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania, astfel ca regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv pentru romani, se vor schimba.

Raed Arafat rupe tacerea despre noua tulpina de coronavirus. De ce s-au inchis granitele pentru cetatenii din Marea Britanie, de fapt

Noua tulpina de coronavirus reprezinta un nou motiv de ingrijorare pentru medici, autoritati si oamenii de stiinta. Potrivit informatiilor descoperite pana acum, noua tulpina se caracterizeaza printr-o contagiozitate mult mai mare, punand si mai multa presiune pe sistemul medical, deja ajuns la epuizare. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat luni seara motivul pentru care autoritatile .

UE si Marea Britanie au convenit asupra unui acord istoric pentru era post-Brexit, cu doar cateva zile inainte de incheierea perioadei de tranzitie (VIDEO)

Uniunea Europeana si Marea Britanie au perfectat un acord comercial istoric pentru era post-Brexit, cu doar sapte zile inainte de incheierea perioadei de tranzitie acordate incepand cuprima parte a anului.

Transportatorii rutieri cer culoare verzi pentru intrarea in Marea Britanie

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) sustine ca decizia privind suspendarea circulatiei marfurilor catre si dinspre Marea Britanie, incepand din 20 decembrie, pe ruta Dover-Calais - in conditiile in care peste 10. 000 de camioane calatoresc zilnic pe acest traseu in perioadele aglomerate, precum Craciunul - contravine grav recomandarilor practice emise de Comisia Europeana la data de 23 martie 2020, privind infiintarea culoarelor verzi - puncte de trecere a frontierei pentru toate vehiculele de transport de marfa, unde verificarile si controalele medicale eventuale se efectueaza in cel mult 15 minute.

Raed Arafat, avertisment urias cu privire la noua tulpina de Covid-19 aparuta in Marea Britanie: Am suspendat zborurile

Noua tulpina de COVID-19, aparuta in Marea Britanie, a pus pe jar autoritatile si oamenii de stiinta. Potrivit primelor informatii transmise de Guvernul britanic, in aceste momente se fac cercetari pentru a descoperi ce efecte poate produce aceasta mutatie si cat de mult poate afecta rata mortalitatii. Raed Arafat, seful DSU, trage un semnal de .

BODE, DESPRE RESTRICTII: Romania trebuie sa se uite cu mare atentie la ce se intampla in Marea Britanie

Ministrul propus al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat, astazi, intrebat daca sunt necesare noi restrictii in perioada sarbatorilor de iarna, ca Romania trebuie sa se uite cu mare atentie la ce se intampla in Marea Britanie, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )